Oplevelser

Tag en tur til Las Vegas

Uanset om man er ung eller gammel, så er der nogle byer, som simpelthen skal ses. Las Vegas er sådan en af slagsen. Det er som bekendt gamblingens mekka, men udover de millionvis af spillemaskiner, så har byen også rigtig meget andet at byde på.

Hvor mange andre byer kan f.eks. bryste sig med at have et Eiffeltårn og en egyptisk pyramide?

Man tror nærmest det er løgn

En af de helt store turistattraktioner i Las Vegas er, at gå en tur op og ned af hovedgaden, som bliver kaldet The Strip. Her skal man blot gå en tur og at snuse stemningen, men også for at kigge på de mange hoteller. Det kan lyde mærkeligt, at det skulle være en turistattraktion i sig selv, men i Las Vegas er det ikke desto mindre sagen. Der er nemlig mange af hotellerne, som har deres helt egne temaer, og man kan derfor se en masse forskellige former for sjove bygninger som spænder lige fra et slot til en kopi af New Yorks skyline.

Når man har brugt dagen på at kigge på hoteller, og måske også spillet lidt på en enarmet tyveknægt, så bør man også tage sig tid til at se en eller flere af de mange shows, der på daglig basis løber af stablen i Las Vegas. Der er alt lige fra riddershow til tryllekunstnere. Hvis man er mere til en koncert, så er Las Vegas også et godt sted. Her er der ofte store berømte kunstnere, der spiller, og der er sågar nogle af dem, som udelukkende optræder i Las Vegas.

Las Vegas er derfor en ideel by at besøge, hvis man er på udkig efter en by, der på ingen måde ligner nogen andre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *