Guides

3 ting at tænke over når man rejser med spædbørn

Der er i øjeblikket et mindre børneboom under opsejling i Danmark. I år er der allerede født op imod 6000 flere børn end sidste år. Dette betyder også, at der snart vil komme flere nybagte forældre til, og hvis I sidder og overvejer om i skal på ferie i år eller ej, så kommer der her tre ting der er værd at have med i overvejelserne, hvis I skal rejse med spædbørn

1: Rejseformen: stabil og med god plads til mor og barn

Når man rejser med børn der er helt spæd har de en tendens til at sove meget af tiden. Dette betyder, at i faktisk kan benytte jer af både bilen, flyet eller færgen, hvis i skal ud at rejse. I denne forbindelse er den bedste løsning dog i mange tilfælde at vælge enten bilen eller færgen fremfor flyet. Ved at køre i bil har både moren og barnet masser af plads at boltre sig på, når barnet skal spise og det er let at holde øje med barnet.

Når det kommer til færgerejser så er fordelen, at det er en rolig og stabil rejseform så barnet oplever ikke tumult, som man ville kunne i en flyver og derudover, er der masser af frisk luft som både er godt for forældrene og barnet.

2: Destinationen: køligt klima

Når det kommer til at vælge destination for jeres ferie, kan det være en god ide at vælge en destination der ikke ligger alt for langt fra jeres bopæl. Dette gør blandt andet sommerhusferie til en oplagt mulighed.  Udover at tage i sommerhus kan man dog også vælge at tage med færgen til både Oslo, Stockholm og Göteborg eller tage bilen til Berlin. Disse destinationer ligger så tæt på Danmark, at man ikke skal bruge mere end én dag til at rejse, og derfor har man også masser af tid til andre aktiviteter som vi kommer ind på nu.

3: Aktiviteter: Museer og sightseeing

Det sidste man bør overveje som nybagte forældre er hvad man gerne vil lave, når man er på ferie. Her er spædbørn for eksempel ekstra sårbare overfor sol, så en badeferie i Sydeuropa er måske ikke den bedste løsning, da barnet ville skulle passes hele tiden. På den anden side, kan man drage stor fordel af at barnet sover, hvis man for eksempel tager på sightseeing i en storby. Her kan man eksempelvis gå på museer eller nyde bybilledet. Det eneste du har brug for i denne situation er en god barnevogn som dit barn kan ligge i.

Hvis dette lyder som noget for dig kan du finde et godt udvalg af praktiske barnevogne her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *