Guides

Sådan pakker du kufferten til ferien

Står den snart på sommerferie, skal du om få øjeblikke i gang med at pakke din kuffert. Men hvordan pakker man den bedst? Og hvad kan man gøre for ikke at proppe så meget i den, så lynlåsen er ved at sprænge, når man lyner den? Det kigger vi nærmere på her.

Husk du også skal have det hele med hjem igen

Først og fremmest er det en rigtig god tommelfingerregel at huske på, at alt det du pakker ned, skal du også have med hjem igen. Så pakker du den til bristepunktet, bliver det noget af en udfordring at få så meget som en souvenir med hjem.

Derudover er det heller ikke sikkert, du er lige så god til at folde dit tøj pænt sammen, når det først er brugt. Det har måske ligget i en bunke under hele ferien, og når turen så går mod Danmark igen, er det nemmere bare at tage bunken og masse den ned i kufferten. Det efterlader dig med endnu mindre plads, end da du tog af sted, hvor det lå pænt foldet sammen.

Er der noget, du kan undvære?

Når du står med hele din pakkeliste, og du allerede har fyldt din kuffert op, men stadig mangler at krydse en håndfuld ting af på listen, må du i gang med at sortere i det. Hvad kan du undvære?

Er der noget på listen, som er billigt at købe, når du kommer frem? Er der noget, der faktisk ikke er så nødvendigt at have med, når det kommer til stykket? Kan du nøjes med to par bukser i stedet for fem?

Pak klogt

At pakke en kuffert er en kunstart i sig selv. Den ene person kan kun få plads til halvdelen af tingene i kufferten, mens en anden person, der pakker klogt, kan få pakket det hele let og elegant.

Et godt råd er at rulle underbukser og sokker sammen – fyld dem eventuelt i skoene, da der er et tomrum i dem, der ellers ikke bliver brugt. Fold det lidt stivere tøj sammen som eksempelvis bukser og nederdele, og byg så det hele op lag på lag. Enhver centimeter kan være afgørende, så pak klogt. Af disse grunde kan det være en god ide at investere i en ordentlig rejsetaske. Hvis du selv mangler en ny taske kan du finde et stort udvalg her.

Brug håndbagagen til elektronik

Hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, så tager du din elektronik som eksempelvis computer og iPad med i håndbagagen. Husk at tjekke op på, hvor meget du må have med som håndbagage, inden du drager mod lufthavnen. Meget voksenlegetøj der indeholder batterier, skal du være særligt opmærksom på. Du kan finde en guide til rejse med disse hos butikken Alor.

På den måde slipper du også for at skulle efterlade din computer eller iPad i kufferten, som bliver kastet rundt undervejs på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *