Guides

Rejseguide: 3 ting man kan lave når man venter i lufthavnen

Charterferier er indenfor de sidste år blevet danskernes foretrukne sommerferieform. Det betyder samtidig, at langt flere danskere kommer til at skulle sidde og vente i lufthavne både herhjemme og i resten af verden, og næsten uanset hvor man befinder sig, så er lufthavne næppe et af de mest interessante steder at tilbringe sin tid. Så hvis du selv sidder og frygter den kommende ventetid på din ferie, kommer der her en kort guide til tre ting man kan lave i lufthavnen imens man venter på sit fly.

1: Shoppe

Denne første mulighed er oplagt når man befinder sig i en lufthavn, især hvis man sidder i London, Paris eller Istanbul, hvor der er rigtig gode muligheder for at handle alt fra tøj, sko parfume og tasker. Også Københavns lufthavn har i de senere år valgt at satse mere og mere på shopping, hvilket har betydet at der er kommet en lang række nye butikskæder og restauranter. Hvis man skal ud at rejse, kan man med fordel købe tøj, når man lander i udlandet. I de fleste europæiske lande er forbrugerpriserne lavere end i Danmark hvilket gør – uafhængigt af valutakurser – at man kan spare en del penge på sit tøj køb. Derudover er der også flere steder hvor priserne i lufthavnene er lavere end i de traditionelle butikker, herunder for eksempel i Istanbul.

2: Strikke

En anden mulighed man kan benytte sig af der både er langt billigere og måske også mere afslappende er at strikke. At strikke kræver ikke det helt store udstyr, andet end to strikkepinde og en rulle garn og herefter kan man bruge mange timer på at lave enten et par handsker, en hat eller måske endda en sweater. Strikning har altid været en af danskernes foretrukne hobbyer og i en lufthavn har man netop masser af tid til at kaste sig ud i sit næste projekt, imens man venter på sit fly. Man skal bare sørge for at have plads til sine færdigstrikkede trøjer og hatte, når man vender næsen hjemad igen. Hvis du selv leder efter noget garn eller andre strikkeartikler, kan du finde et godt udvalg til gode priser på denne side.

3: Læse en god bog

En sidste mulighed der er oplagt at benytte sig af når man sidder i lufthavnen er at læse en god bog. De fleste danskere har mindst én bog med på ferie, så derfor er det oplagt at lægge den i sin kabinetaske i stedet for i sin kuffert, så man både har noget at læse i imens man venter på sit fly og imens man sidder i flyet. Her kan man også vente indtil man kommer ud i lufthavnen med at finde en bog da der findes bogbutikker i alle danske lufthavne og her er priserne ofte lavere end i de almindelige butikker.

4: Spille bold

Som en sidste ting kan man også tage en bold med sig i lufthavnen. Særligt hvis man rejser med andre, kan man få tiden til at gå ved at spille bold. Der er masser af plads i de fleste lufthavne, så hvad enten man sidder i en terminal i en stol og kaster eller finder et lidt mere diskret sted, så er der masser af muligheder for at give sig i kast med en af nok verdens ældste lege. Hvis du mangler en bold til rejsen, kan du finde det på denne side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *