Guides

Virksomhedsguide: 3 steder at tage på firmaudflugt

I løbet af de senere år er det blevet mere populært for små og mellemstore virksomheder, at tage deres ansatte med på en udflugt til udlandet. Og dette er også en god ide, da det giver gode muligheder for at lære hinanden bedre at kende udenfor arbejdet, hvilket i mange tilfælde kan bidrage til bedre resultater på virksomhedens bundlinje. Så hvis du selv har en virksomhed eller arbejder i en virksomhed der planlægger en personalerejse så kommer der her en kort guide til 3 gode firmaferiedestinationer.

1: Riga – Letlands perle

Den første mulighed er for jer i den unge virksomhed der gerne vil kunne feste igennem. Og her er Riga et rigtigt godt bud. For Riga er både billig at rejse til og der er flere ugentlige afgange fra København til små penge og derudover er det særdeles billigt når man kommer frem så en nat på et af de bedste og mest luksuriøse hoteller for under 40 euro per dag. Derudover er Riga i særdeleshed kendt for sit vilde natteliv, hvor alt kan ske, og om dagen byder byen desuden på en lang række historiske bygninger der får store dele af det øvrige Østeuropa til at blegne. Derudover er Riga også kendt for sine mange luksuriøse wellnesshoteler så hvis der er også rig mulighed for at slappe af. Hvis du overvejer at invitere på en wellnesstur, kan du finde mere information her.

2: Barcelona – strand, tapas og fodbold

En anden destination som mange benytter sig af er Barcelona – og det med god grund. For i Barcelona finder man både det pulserende storbyliv med fantastiske restauranter i alle prisklasser, samt kunst, historie, masser af sol og strand og ikke mindst et af verdens bedste fodboldhold, hvis man er til den slags. Derudover er det gode ved en by som Barcelona, at man kan finde gode hoteller til små priser og der går flere ugentlige afgange fra både København og Billund lufthavn så det behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, men man er sikker på at få god valuta for sine penge.

3: De kanariske øer

En sidste destination som hvert år tiltrækker mange danske virksomheder er de kanariske øer. og hvad enten man er til Tenerife, Lanzarote eller Las Palmas, så er man altid sikker på at kunne få sol og kulør på sidebenene. En af fordelene ved disse destinationer er, at der går mange flyafgange hele året rundt og især i de kolde vintermåneder, så hvis man gerne vil give sine medarbejdere lidt sol og sommer i løbet af det lange og kolde vinterhalvår, så er man kommet til det helt rigtige sted.

Hvis du vil vide mere om regler for firmagaver kan du finde det på denne side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *