Guides

Tre ting man skal prøve når man er i Indien

For to år siden var jeg så heldig at kunne tage på en længere rejse til Indien, et fantastisk land som kun de færreste desværre vælger at besøge. Men der er et fantastisk land da det er utroligt forskelligartet fra område til område. Og derudover er der selvfølgelig en lang række flotte sigts såsom Taj Mahalhai. Men inden er meget mere end blot dette vidunder så hvis du overvejer en tur til Indien så kommer der her tre ting som alle bør prøve i Indien.

1: Se et klassisk indisk show

Inden er et land spækket med kultur og en af de bedste eksempler på disse er de klassiske indiske shows. Her er især mavedansere stadig meget udbredte ligesom Flamengo er det i Spanien. Dette er en utrolig god måde til at få noget indisk kultur ind under huden. Og bare rolig: disse shows er skam også for børn. Udover mavedansere er dukketeater også meget udbredt i Indien som jeg også vil anbefale jer at prøve. Man finder disse shows på næsten ethvert gadehjørne og et typisk indisk show koster ikke mange penge at opleve så man får rigtig god valuta for sine penge.

2: En taxatur igennem New Delhi

En anden interessant oplevelse som virkelig kendetegner Indien, som man ikke må snyde sig selv for er en taxatur igennem en by som New Delhi. Vi kender alle synet af de små indiske taxier kaldet Tuktuk, som man kender fra film og utallige serier. Det sjove ved denne oplevelse er hvor intimt det hele bliver, og derudover er chaufførerne rigtigt gode til at fortælle om byen og de enkelte kvarterer. Men man skal dog væbne sig med masser af tålmodighed da trafikken er meget kaotisk i Indien ligesom det også er tilfældet i blandt andet Thailand som jeg også tidligere har besøgt.

3: Det indiske køkken

En sidste ting som man ikke må snyde dig selv for hvis man besøger Indien er det indiske køkken. Modsat hvad man kunne tro så skal man ikke være nervøs for at få dårlig mave da man som turist blot skal følge de lokale. De lokale ved hvor de bedste restauranter befinder sig ellers ville de ikke spise der.

Derudover er det indiske køkken fuld af gode og lækre retter ofte med kylling som chicken-Tika marsala. Derudover er Nanbrød en specialitet, som man bestemt ikke må snyde sig selv for Derudover er det indiske køkken meget sundt da der er masser af kylling, ris, gurkemeje og marsala, som har en lang række gavnlige effekter blandt andet ved at øge forbrændingen. Siden jeg er kommet hjem fra Indien er jeg selv blevet rigtigt begejstret for indisk mad og spiser det gerne flere gange om ugen samt supplerer med en række indiske kosttilskud for at holde min krop i bedst mulige form.

Hvis du selv kunne tænke dig nogle indiske krydderier til dit køkken eller kosttilskud, kan du finde det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *