Guides

Festivalguide: 3 uundværlige ting på enhver festival

Jeg har altid været meget begejstret for at tage til festivaler, og har derfor både besøgt de fleste danske festivaler, samt en lang række øvrige i resten af Europa. Og med tiden kommer der en del erfaring, som man kan drage nytte af. Jeg er selv lige kommet hjem fra en supermændene festival i Kroatien, og derfor føler jeg at det er oplagt at dele ud af et par tips til ting man altid bør have med på en festival.

1: Hørepropper

Den første her giver lidt sig selv, men når man er til festival, kommer man til at høre en hel del høj musik og man bliver derfor nødt til at forholde sig til, at man kan komme til at få en lang række følgeskader på den lange bane, hvis ikke man er forsigtig. Derfor har jeg altid et par hørepropper med mig, når jeg er på festival. Jeg tager dem altid i ørene når jeg skal sove. Dette lukker en hel del støj ude og udover at skåne ørene, så hjælper det også en til at sove længere og det kan man godt mærke de positive effekter af, når både tredje og fjerdagen af en festival nærmer sig. Alternativt kan det ende med at man bliver nødt til at anskaffe sig et høreapparat som disse senere i tilværelsen.

2: Solcreme

En anden ting som man bliver nødt til at have med sig, især om sommeren, er en god gang solcreme. Det har jeg selv måtte lære på den hårde måde i mine unger dage, og efter dette sagde jeg til mig selv: aldrig igen!

Uanset hvad vejrudsigten siger så har jeg det altid med mig fordi man aldrig kan stole på vejret og derudover, så bliver man udsat for solen øjeblikkeligt når den kigger frem. Der er ikke noget værre end at ligge med en solbrændt ryg eller ansigt i sit telt om aftenen.

3: Luftmadras – aldrig liggeunderlag

En sidste ting som jeg altid tager med, og som jeg har haft mange diskussioner om i løbet er årene, er hvorvidt om man skal have et liggeunderlag eller en luftmadras med sig til en festival.

Her vælger jeg altid luftmadrassen for selvom den kan bølge rundt, hvilket ikke er rart, når man har maven fuld af øl, så giver den en bedre støtte til ryggen og det giver igen en bedre nattesøvn, end hvis man ligger på et liggeunderlag, som i min verden ikke yder den mindste komfort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *