Oplevelser

3 gode oplevelser i London for børn

I denne artikel giver London-ekspert Kristoffer Føns sit bud på 3 oplevelser i London, som du ikke må misse, hvis du rejser til London med børn.

Læs mere om hele rejsen til London med børn her.

London er et perfekt udgangspunkt for en storbyferie med de yngste og der er i sandhed nok at se. Men hvilke 3 ting er man ganske enkelt nødt til at slå vejen forbi, når turen går til London med børn? Lad os se på det!

London Eye

Hvis du har set billeder fra London, så har du med stor sandsynlighed set London Eye. Det majestætiske pariserhjul troner ved Themsens bred og er efterhånden en lige så kendt del af Londons skyline som Big Ben, der står lige på den anden side af floden.

Turen rundt i London Eye tager ca en halv time, hvilket er ganske passende, da man får god tid til at spejde til alle afkroge af London, men samtidig ikke er fanget i kuplen alt for længe.

Faren ved London Eye er, hvis man ikke får købt billetter hjemmefra. Der er en monstrøs kø, som kan tage livslysten ud af alle børn (og voksne), så sørg for at booke hjemmefra, så I springer køen over. Det bliver både børn og voksne glade for.

Madame Tussaud’s

Endnu en velkendt London-seværdighed, som er helt perfekt for dig, der rejser med børn. Madame Tussaud’s er kort fortalt et voksdukke-museum. Voks dukkerne er lavet så godt, at de vitterligt ligner rigtige mennesker.

Der er skiftende udstillinger på Madame Tussaud’s, så hvem man kan se afhænger lidt af, hvornår man besøger London. Som oftest er det dog muligt at sige hej til David Beckham, Dronningen og gutterne fra One Direction. Måske i virkeligheden lige så sjovt for de voksne som for børnene?

Harry Potter studios

Nuvel, denne henvender sig af gode grunde kun til de børn, der har fulgt med i, hvad den bebrillede, britiske troldmand har foretaget sig i årenes løb. Hvis du og dine børn er Harry Potter fans, så er det simpelthen bare med at få booket en billet til Harry Potter studios, der ligger lidt udenfor selve London.

Man kan booke billet, så man får bustransport fra det centrale London, så alt bare klapper og man kan glæde sig til en helt speciel oplevelse.

I HP studios kan man nemlig selv vandre rundt blandt kulisserne fra de kendte Harry Potter film, forsøge at flyve på et kosteskaft og købe en flaske ingefærøl i souvenirbutikken. Selve flybilletterne til London finder du her.

Harry Potter studios er utroligt populær, så husk at booke billet i god tid. Læs evt mere om Harry Potter studios i London her.

Rigtig god tur til London.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *