Guides

Spar penge på ferien til hovedstaden – billig overnatning i København

Rigtig mange danskere drager hvert år afsted på ferie, og det er især destinationer som Spanien, Italien, Frankrig og Grækenland, som står øverst på ønskelisten.

Hvis budgettet ikke rækker til den helt store udlandsferie, så har vi da heldigvis et yndet feriemål i vores egen baghave – nemlig det storslåede, nordiske metropol København. København har lidt af det hele; aktiviteter for familier med børn, oplagte udflugtsmål for et ungt par og et pulserende byliv for de unge drenge, der gerne vil give den fuld gas på hovedstadens mange diskoteker.

Selvom du naturligvis sparer penge på flybilletten, så er København dog stadig en forholdsvis dyr at holde ferie i, når man sammenligner priserne på bespisning, overnatning og fornøjelser med de sydeuropæiske lande. Er din ferie på budget, skal du dog ikke fortvivle. Der findes et væld af muligheder for billig overnatning i København – sågar også gruppeovernatning.

 

Et enestående byliv – tag vennerne under armen og kom afsted

Alting er som hovedregel sjovere, når man er sammen med andre, og selvom du selvfølgelig sagtens kan tage på ferie eller forlænget weekend alene, så bliver hele turen bare lige en tand bedre, når du nyder den i selskab med dem, du holder af. Uanset om det er kæresten/konen eller gutterne fra studiet/arbejdet, så skuffer København aldrig, hvis bare I er flere om at gøre turen uforglemmelig.

København tilbyder gode muligheder for en legendarisk bytur, hvor I sammen kan udforske det spændende og drønsjove natteliv, hvor det er muligt at møde Gud og hvermand. Byen kan bryste sig af snesevis af kendte diskoteker og barer, der kan danne rammen om jeres fest eller pubcrawl. Der er noget for enhver smag – både for dem, der gerne vil fyre den af på dansegulvet, men også dem, som hellere vil nyde et godt glas whiskey over en snak om gamle dage.

Brug for et sted at sove? Masser af muligheder for billig overnatning

Det kan godt være, at drikkevarerne ikke er i den billige ende, men det gør jo ikke så meget, når I kan spare penge på overnatning. Overnatningsmulighederne i hovedstaden er eminente, og det er kun din fantasi og dit budget, der sætter grænsen. Hvis penge ikke er noget problem, finder du et bredt udvalg af luksushoteller, hvor servicen er i top, og værelserne nærmest når en royal standard.

Her mangler ikke noget, og du kan med rette føle dig som kongen af København på blandt andet det historiske D’Angleterre, der har huset alt fra statsoverhoveder til rockstjerner. Hvis du som almindelig lønmodtager ikke har adresse på den gode side af Strandvejen eller flere millioner stående på kontoen, finder du naturligvis også flere billigere løsninger, så du har et sted at sove, uden at du på nogen måde bliver nødt til at smadre sparegrisen.

Er I en gruppe, der er afsted, burde det ikke være noget problem at finde billig gruppeovernatning, hvor I alle kan få værelser tæt på hinanden – alternativt kan I booke et stort værelse, hvor der er plads til alle. Dette afhænger naturligvis af, hvor mange I er afsted. Gruppeovernatning kan være en smart måde at spare penge på, hvis I da kan leve med at være flere på samme værelse. Husk desuden, at I ikke nødvendigvis behøver at sove på et hotel. Der findes mange såkaldte hostels i København, som er væsentligt billigere end de 3, 4 eller 5 stjernede hoteller, som hurtigt bliver en dyr fornøjelse

Overvej desuden kraftigt at tilvælge morgenmad det sted, I overnatter – det sparer jer for masser af tid og besvær med at skulle finde et sted at spise hver eneste morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *