Oplevelser

Inspiration: Det kan du opleve på en rejse til Costa Rica

Costa Rica er et dejligt land, der endnu ikke er overrendt af skandinaviske turiset. Derfor får du også en oplevelse naboen ikke også har haft, hvis du vælger at planlægge din næste ferie til Costa Rica.

Herunder i denne artikel vil vi komme ind på nogle af de oplevelser du kan få, hvis du vælger at planlægge en tur til Costa Rica – som helt klart er en rejse værd.

Se C & C Travels udvalg af skræddersyede rejser til Costa Rica her.

Om landet

Costa Rica er lille land i Mellemamerika med 4,5 mio. indbyggere. Det officielle sprog er Spansk, hvorfra de fik selvstændighed i 1821. Costa Rica er kendt for et meget rigt dyre og planteliv, samtidig er der masser af nationalparker, vulkaner, tropiske regnskove, jungler og meget lækre badestrande. Alle disse ting gør Costa Rica til et yndet feriemål, som danske turister også ville elske at tage til.

Selvom landet er meget småt og befolkningen kun tæller 4,5 mio. har Costa Rice verdens mest rige dyre- og planteliv. 5% af alle arter finder du i det lille mellemamerikanske land.

Oplevelser i Costa Rica

Landet er fyldt med oplevelser. Vi finder nogle af de bedste herunder, hvor vi forsøger at give noget til enhver smag.

Rio Celeste vandfaldet

Er du til smuk natur er Rio celeste vandfaldet helt sikkert et besøg værd. Det smukke turkisblå vand ryger ud over klippen og ned i floden. Vandfaldet er beliggende inde i regnskoven, så turen derind er også super smuk. Vandfaldet er 30 meter højt og ligger langt inde i skoven.

Arenal vulkanen

Vulkaner kan du også opleve i Costa Rica, og en af dem du skal se hvis du er taget til landet er Arenal vulkanen. Det er en af verdens mest aktive vulkaner. Tager du til vulkanen er der masser af vandreområder, man kan tage på for at se en den fra mange sider, derudover er der et meget stort dyreliv lige omkring vulkanen.

Tågeskoven

EN rigtig stor del af Costa Rica er i dag nationalparker, og tågeskoven Monteverde er en af dem. Her kan du gå en tur på hængebroen i højderne, mens du venter på de sjældne fugle. Er du glad for fugle og dyr, kan denne nationalpark være et besøg værd.

Amerikanske krokodiller

Er man interesseret i dyrelivet, kan det være spændende at tage en tur til Rio Tarcoles. Her er en bro med en sump under. Det er et stort samlingssted for krokodiller, og tocifret antal på et meget lille område er ikke sjældent. Derfor er det en god ide at tage hertil, hvis du vil se nogle af de mange dyr Costa Rica byder på, da der med sikkerhed er gevinst her. Selvom landet er rigt på forskellige dyrearter, er det ikke altid det er let at spotte nogle af dem. Tager du til Rio Tarcoles er der sikkerhed for at spotte nogle af de mange store krokodiller. Det er altid en oplevelse at se et så stort og farligt dyr, lige under den bro man står på.
Costa Rica er med garanti pengene værd. Et spændende land, med rigtig mange muligheder for store oplevelser. Samtidig er det et land der ikke er så besøgt af danskere og europæere. Vil du læse mere om Costa Rica kan du gøre det her.

En af de øvrige fordel ved at rejse til Costa Rica er at leveomkostningerne er meget lave så det vil sige at efter flybilletten er betalt, kan man få rigtig meget for sine penge. Men hvis du alligevel har lidt problemer med økonomien kan du finde en oversigt over de billigste og bedste lån på markedet lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *