Guides Oplevelser

Aktiv ferie: Tre gode destinationer og aktiviteter

Danskerne er rigtig glade for to ting: at rejse og at dyrke motion. Netop derfor er der i disse år flere og flere danskere, der vælger at tage på aktive ferier og lige nu tænker du sikkert La Santa Sport, men bare rolig. Aktiv ferie er meget mere end bare en uge på Lanzarote. Så hvis du gerne vil have noget inspiration til din næste aktive ferie, kommer der her tre gode destinationer og ikke mindst aktiviteter.

1: Cykelferie i Østrig

En af de sportsgrene som de fleste danskere bruger mest tid på om sommeren, er cykling og det skyldes ikke kun, at Tour de France ruller over alverdens tv-skærme, men også at det er en rigtig god motionsform og sommeren er uden sammenligning den bedste årstid at praktisere den på.

Derfor er der rigtig mange danskere hvert år der tager på cykelferie. Men selvom de fleste tager til Frankrig, Italien og Spanien for at prøve udvalgte ruter fra de store cykelløb, så er der mange fordele ved at vælge Østrig i stedet. For selvom Østrig er mindre prominent end de tre øvrige lande, så er der både kølige, større veje og ligeså mange bjerge at komme efter i Østrig – og køreturen dertil er kun halvt så lang som til de andre destinationer.

2: Bodybuildingsferie i Thailand

En anden og lidt mere eksotisk mulighed man kan benytte sig af, hvis man genre vil have en aktiv ferie, er at tage til Thailand for at styrketræne. Det har i mange år været lovligt blandt andet at tage steroider i Thailand og selvom dette ikke er klogt så har det haft den effekt at en lang række thailandske feriedestinationer har specialiseret sig i at tilbyde rejser til folk, der virkelig elsker at løfte jern. Fordelene ved denne form for ferie er, at man både kan forbedre sin fysiske form og ikke mindst få en på overleveren da Thailand har masser at byde på især lækre badestrande. Men et godt råd er selvfølgelig at holde sig fra steroiderne og i stedet bruge konventionelt proteinpulver. Hvis du selv mangler noget godt proteinpulver til din ferie, kan du finde det her.

3: Vandreferie i Spanien eller Norge

En tredje mulighed som man kan benytte sig af, hvis man gerne vil forbrænde en masse kalorier på sin ferie, er at tage på vandretur i enten Spanien eller i Norge.

I Spanien er der den berømte pilgrimsrute El Camino der går fra det nordvestlige Spaniens hovedstad La Carouna i Galicien igennem den spanske ørken til hovedstaden Madrid. Dette er både hårdt fordi der skal tilbagelægges mange kilometer hver dag, men derudover skal man også kæmpe imod den spanske sommervarme.

Hvis man ikke er så meget til høje temperaturer kan man i stedet overveje at tage til Norge i stedet hvor der er masser af vandreruter i de norske fjelde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *