Guides Økonomi

Gode råd og inspiration til ferien

Du skal afsted på ferie om lidt. Du har set frem til den længe og begynder så småt at mærke, at smilet trækker sig helt op om ørerne. Uanset hvor du har planlagt at tage på ferie, er det vigtigt at gøre nogle forberedelse, så alt bare spiller 100 %, når du er afsted. Her skal du blandt andet sørge for, at dig og din familie finder et godt sted at være, hvor der er plads til, at børnene kan boltre sig. Desuden skal du sørge for at booke et lækkert hotel, hvor I kan føle jer hjemme og godt tilpas. Men før I overhovedet får pakket taskerne, er der lige en vigtig ting, der skal ordnes, før ferien rigtig kan begynde.

Nye tider med nyt hår

Man tager ikke på ferie uden at blive klippet. Derfor kan du passende tage hele familien med til en super dygtig frisør, før I tager afsted, så I alle ser rigtig sprøde ud og er helt klar til ferien. Bliv klar til nye oplevelser med nyt hår og et nyt, friskt look. Der er intet, der er så lækkert som at få klippet de gamle lokker af – for slet ikke at tale om at få vasket hår hos frisøren! Giv dig selv den bedst tænkelige start på ferien og tag på visit hos frisøren. Så er du helt klar.

 

Husk legetøjet til turen

Når børnene skal med på ferien, kan du med stor fordel sørge for, at de har noget sjovt legetøj at beskæftige sig med på turen. Mange børn oplever selve turen som værende meget længere, end du gør som voksen. Du kan sikkert selv erindre det fra din barndom, hvis du har prøvet at køre en tur til Italien. Det tog evigheder. Men med legetøj til turen og selve destinationen er det også rart, at børnene har noget, de kan hygge sig med. Især når du trænger til at slappe af om aftenen efter en lang dag med masser af oplevelser.

 

Kom billigere på ferie og kør-selv

Har du aldrig før haft børnene med på bilferie, kan vi helt klart anbefale det. Det er en nem og billigere måde at tage på ferie på, hvor man kan få set rigtig meget af Europa på sin færd. Tager I fx til Italien, kommer i, alt afhængigt af ruten, igennem bjergrige landskaber i Sydtyskland og henholdsvis Schweiz og Østrig. Der er masser af seværdig samt en storslået natur, som man får masser af glimt af fra bilen.

 

Prøv luksusferie med all inclusive

Er du mere til at pakke kufferterne og sætte dig ombord på et fly, er det måske mere en luksusferie med all inclusive, der er det rette for dig. Her skal du ikke selv røre en finger, men blot tage for dig af retterne og drikkevarer. Det er alt sammen med i prisen, så du ikke får regninger, der vælter budgettet. Der er masser af steder i Europa, som er helt perfekt. Prøv fx charmerende Barcelona, som har alt fra shopping, kultur, arkitektur, lækker mad og virkelig smuk strand. Alt det bedste er samlet ét sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *