Guides Uncategorized

Få prioriteterne i orden – ferie før Ferrari!

Det er vigtigt at sætte sine investeringer rigtigt. De fleste danskere har efterhånden udviklet en tendens til at sætte deres penge i materialistiske ting, som fx en større lejlighed eller en hurtigere bil. Hos primetravel.dk tillader vi os at udfordre denne opfattelse og bringe prioriteterne i orden igen.

I stedet for at prioritere hvilke møbler man har stående, størrelsen på din lejlighed eller hvor hurtigt din bil kan køre, bør man måske nærmere prioritere at sætte investeringer i sig selv. Vi mener, at den bedste investering i livet er i dig selv og din sundhed og dermed din livskvalitet. Alle disse ting kan samlet i den bedste investering af alle – en ferie.

Den bedste medicin mod både sygdom, stress, overarbejde og dansk sommer er ferie. Læs videre og få vores gode tips til, hvordan du bedst udnytter ferien til at investere i dig selv.

Artiklen er skrevet i samarbejde med finanstjenesten Fair Laan. Brug siden til at sammenligne renter og gebyrer ved stiftelse af lån over nettet.

Spis god mad

En måde at investere i dig selv når du er på ferie, er, at spise god mad. De forskellige feriedestinationer og kulturer byder på mange spændende kulinariske oplevelser. En del af ferien er derfor, at spise fra det lokale køkken.

Med det lokale køkken menes der ikke, at kaste sig over buffeten på hotellet hver aften. Gør dig selv og dine rejsekammerater den store tjeneste at tage ud at spise på en lokal restaurant. Et godt tip er desuden, at lade menukortet ligge. Spørg i stedet tjeneren om, hvad der den lokale specialitet eller dagens ret. På den måde sikrer i jer også, at i får frisk mad, som de lokale har helt tjek på at forberede.

Sluk telefonen

En rigtig tidssluger på ferien er mobilen. Når denne både er koblet op til Skype, Facebook og med arbejdsmailen, er det svært at slippe væk fra dagligdagens trummerum og dermed holde helt fri. Lad derfor dine kollegaer vide, at du slukker telefonen mens du er på ferie. Hvis dette virker som en helt umulig ting at sætte sig for, kan du aftale et tidsrum med dem, hvor du er til at få fat på under ferien.

Dem du rejser med vil elske dig for at slukke mobilen. Mobil og sociale medier optager i gennemsnit 4 timer af din tid hver dag. Tænk over hvor mange gode og skønne oplevelser du kunne have med dem du holder af i dette tidsrum. Pludselig er beslutningen ikke så svær alligevel.

Drop imaget

En investering i dit selvbillede på ferien er, at glemme alt om deller, appelsinhud og moderigtighed. På hoteller finder man den bedste form for fælles indforståethed omkring at ”skidt, vi er på ferie”. Dette princip gælder både i forbindelse med den ekstra is man spiser, de ekstra penge man typisk bruger, og heldigvis også omkring det faktum, at man ikke behøver at leve op noget specielt image.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *