Guides Økonomi

3 gode råd til en billig skiferie

I dette indlæg vil du få tre gode råd, der kan spare dig for mange penge, når du skal bestille skiferie. Hvis du bruger et eller flere af de tre gode råd til en billig skiferie, kan du potentielt spare mange penge, eller få mere værdi for pengene.  

 

Brug den gratis og uforpligtende tjeneste SnowGO til at finde en skiferie

 

Når du skal på skiferie, kan der være enormt uoverskueligt og tidskrævende, at finde den bedste og billigste skiferie. Der er et hav af forskellige rejseselskaber, der tilbyder skiferie, og de fleste rejseselskaber tilbyder de samme destinationer. Men der findes en gratis og uforpligtende tjeneste, der hedder SnowGO, der gør hele arbejdet for dig! Du skal blot beskrive den ønskede skiferie i en formular, du sender ind til SnowGO, og derefter modtager du op til 3 gratis tilbud, der matcher dine ønsker til en skiferie. Med denne service kan du nemt sammenligne de forskellige tilbud, og derefter vælge det tilbud, du synes er det bedste tilbud på en skiferie. Når du har valgt det ønskede tilbud, vil du blive kontaktet af rejseselskabet.

 

Kør-selv er væsentlige billigere du kan eventuelt lease en bil

 

Et andet godt råd til at spare penge på en skiferie er, at vælge en kør selv skiferie, da det er langt billigere, at køre selv end at flyve på skiferie. Mange foretrækker også en kør-selv skiferie, på grund af de synes det er en del af skiferien, men også på grund af de kan have mere skiudstyr, med i en bil end de kan i en flyver. Mange mennesker har selv en bil de kan kører i, men der er også rigtig mange der ikke har en bil til rådighed. Hvis man ikke selv har en bil til rådighed, kan der gøres brug af, leasing så du får en bil til rådighed du kan bruge til at køre på skiferie med. Mange forbinder leasing med at have en bil i mere end 1 år, men der findes noget der hedder korttidsleasing, hvilket vil sige man kan lease en bil helt ned til 1 uge. Korttidsleasing er for det meste billigt, og kan arrangeres indenfor kort tid.

 

Bestil skiferie udenfor højsæsonen

 

Det er altid dyre, at tage på skiferie i højsæsonen og man får langt mindre for pengene, hvis du vælger at rejse i højsæsonen. Så med mindre du har små skolebørn, eller stramme vagtplaner, kan du få langt mere for dine penge, hvis du rejser udenfor højsæsonen. Vinterferien er i uge 7 og er typisk den dyreste uge i hele skisæsonen, og ugerne 5,6,7,8,9 og 10 er også nogle af de mest eftertragtet uger og dyrest! Et godt råd er, at rejse på skiferie i januar, hvor priserne er langt billigere, og du kan få langt mere for dine penge. Der er også en række fordele ved at rejse på skiferie udenfor højsæsonen som bedre plads på pisterne og ingen kø ved lifterne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *