Guides Oplevelser Økonomi

Rejseguide for dig uden opsparing

De fleste tager på ferie som et afbræk fra deres arbejde. De er væk i en uge eller to, inden de vender tilbage til dagligdagen igen. Men hvad gør man, hvis man har masser af rejselyst, men man ikke har nogen opsparing til at tage ud i verden.  Det er det, som denne artikel hjælper dig med, så du kan komme på ferie, selvom du ikke har sparet penge op til det. Der er mange ting, som du kan lave, som ikke kræver opsparing.

Blev skiinstruktør

Hvert år tager en række danskere på skiferie, og de fleste steder skal have danske guides, eller i hvert fald guides der kan engelsk.

Det er ofte svært at få denne type arbejde hjemmefra, så hvis det er noget for dig, kan du prøve at rejse derned.

Ofte vil du blive valgt, da du allerede er i området. Arbejdsgivere kan godt lide gåpåmod.

 

Bliv bartender i de mange partybyer

Der er rigtig mange partybyer i hele verden. Vi kender alle sammen til drukferier i Spanien, Bulgarien, Kroatien osv. Men der er denne type byer i hele verden.

I de fleste lande i verden er man i høj kurs, hvis man kan tale engelsk. Tro mig, danskere er langt bedre til engelsk end de fleste andre lande.

Du kommer ikke til at tjene millioner på det, men til gengæld får du en masse oplevelser, som dine venner ikke får, når de skynder sig at få et 8-16 job.

 

Oplev Australien og arbejd på en gård

I Australien har de et visum, hvor du kan komme ned og arbejde på en gård og samtidig opleve Australien. Det er lavet, fordi de godt ved, at mange gerne vil rejse rundt i Australien samtidig med, at deres landbrug stort set altid kan bruge arbejdskraft.

Det er en win-win situation for både dig og landmanden. Det giver en helt fantastisk oplevelse, så hvis du vil opleve Australien, bør du helt klart gribe denne mulighed.

 

Arbejd fra din computer

Til sidst er der kun at sige, at du kan lave rigtig meget arbejde fra en computer. Det eneste, som det kræver, er, at du skal have internetadgang.

Hvis du gerne vil rejse rundt i verden og tjene penge, er det en god idé at lave noget, som du kan lave fra din computer uden en bestemt fysisk placering. Det kan f.eks. være at programmere, da den type arbejde altid er i høj kurs.

Herudover kræver det en god computer, som du skal passe på. Hvis du har en Mac computer, kan du her købe computer sleeve til Mac.

 

Det er bare med at rejse ud i verden og prøve lykken af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *