Tilfældigt

En gave på ferien er altid bedre

Er der noget i hele verden, der er bedre end at få gaver af en man holder af? Det skulle da lige være at få dem, mens man er afsted på en vidunderlige ferie sammen. Planlægger du og kæresten en romantisk tur her i den kold vinter, så kunne du bestemt gøre dummere ting, end at overraske ham eller hende med en lille ting.

Det behøver ikke være noget overvældende, men selv en lille nipsting kan skabe et minde om den ferie, som i vil huske i mange år frem. Hvad enten der er en pige eller en fyr, så vil de helt sikkert sætte pris på pludselig at blive overrasket, med en uventet gave.

Men hvad giver man så den man holder af? Jo det kan være mange forskellige ting.

 

Overrask hende

Først og fremmest skal man beslutte om gaven, skal være købt hjemmefra, hvilket jo bare er med til at vise hende, hvordan du har planlagt denne gave længe. Men det kunne naturligvis også være sjovt at købe noget der er unikt for det sted som i er på rejse. Valget er dit, men husk på at uanset hvad, så vil hun blive glad for det viser, at du tænker på hende, og gerne vil gøre noget sødt for hende.

Hvis du vælger at købe gaven hjemmefra, vil det måske være en god ide at kigge forbi andpants.com, hvor du kan finde et flot udvalg af Maria Black smykker. Disse smarte og rå smykker, er helt sikkert noget, der vil gøre hende glad, da de udstråler femininitet og råhed, på en og samme tid.

 

Overrask ham

Hvordan overrasker man sin fyr på rejsen? Der er mange muligheder. Man kan f.eks. købe ham en flot gave, der for altid vil minde ham om denne rejse. En sikker vinder her, er altid et flot ur. Et ur er jo nærmest et smykke til mænd, og noget der samtidig har en praktisk funktion, som gutterne jo sætter pris på.

Men man kan også give ham en lokal gave, der er fremstillet, der hvor i er på ferie. Måske er der noget lokal kunst, eller en skæg beklædningsgenstand. En feriegave behøver ikke nødvendigvis være ”alvorlig”. Det kan sagtens være noget som han vil grine af, det gør det jo bare endnu sjovere at mindes i fremtiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *