Økonomi

Er en rejseforsikring virkelig nødvendig?

Der er simpelthen så mange ting, som man skal have styr på, når man tager en tur på ferie. Bestille fly, hotel, transport til og fra lufthavnen og meget mere. Det er meningen, at man skal samle energi på sin rejse, ikke blive udmattet allerede inden man tager afsted.

Som det ikke var nok, så skal man også døje med den sædvanlige ballade i lufthavnen med paniske mennesker, der har glemt alverdens ting, mens man går i konstant frygt for at ens kuffert forsvinder under rejsen.

Nej det er ingenlunde nemt at tage på en lang rejse, men det slutter ikke der. Man skal også have en rejseforsikring. Eller skal man? Hvorfor egentlig?

 

Rejseforsikringen er for din egen skyld

Du har naturligvis dit gule sygesikringskort på dig altid, når du er på ferie. Men det hjælper dig altså kun ved sygdom og hjemtransport. Men det er kun inden for EU’s grænser og ved regulær ferie.

Du kan altså risikere, at din rejse bliver betegnet som noget andet og derfor kan kortet ikke hjælpe dig. Skulle du være så uheldig at blive syg i USA f.eks. og skal indlægges får du altså selv hele regningen, medmindre du har forsikret dig. Og det kan blive en vanvittigt dyr oplevelse.

For mange amerikanere er en indlæggelse lig med en regning, de skal betale af på i mange år, og i nogle tilfælde resten af deres liv.

Derfor er det altafgørende, at du får lavet en rejseforsikring, hvis du skal på en rejse. Det er sjældent ret dyrt, og det kan spare dig for mange penge og bekymringer. Bliver du syg, så skal du bare læne dig tilbage og slippe bekymringerne. Forsikringen dækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *