Guides Oplevelser

Indlandsis, nordlys og midnatssol – Oplev betagende Grønland

Mange danskere vælger de samme rejsemål hver gang, ferien skal bruges i et andet land. Måske har man forelsket sig i kulturen, maden eller befolkningen, og man føler måske ikke, at noget andet land kan hamle op med det. Men man bør altså udvide sin horisont og tjekke andre spændende lande og kulturer ud, hvis man alligevel tager på ferie en eller to gange om året. Så hvorfor ikke skifte den velkendte feriedestination ud med noget nyt og spændende næste gang, der skal bookes rejse?

Grønland er et af de lande, som kan noget helt særligt og fortjener at blive besøgt af alle mennesker, der elsker ufatteligt smukke omgivelser. Landet byder nemlig på en helt særlig natur, som ikke findes andre steder, og som er enormt betagende. Derudover kan du opleve naturfænomener såsom midnatssol og nordlys, hvilket ligeledes gør landet meget fascinerende.

Hvis du søger en ny rejsedestination, er Grønland altså helt ideel både sommer og vinter, hvor de smukke omgivelser kan nydes og tryllebinde enhver.

 

Grønland om sommeren

Hvis den trivielle sommerferiedestination skal skiftes ud, er Grønland et helt fantastisk rejsemål. Om sommeren er Grønland nemlig enormt smuk og byder på et hav af skønne aktiviteter i dejlige omgivelser. Først og fremmest kan du opleve midnatssolen om sommeren, hvilket er en helt speciel oplevelse. Det betagende naturfænomen gør nemlig, at dag og nat smelter sammen og sætter en særlig stemning over landet. Du kan lave aktiviteter og nyde de smukke omgivelser dag som nat, mens du pakker uret væk. Om sommeren kan du desuden opleve Grønlands blomster og planter, som vokser og lægger sig som et smukt og farvestrålende tæppe over de grønne fjelde. Derudover kan du lave flere forskellige aktiviteter og f.eks. tage på hvalsafari eller se hvalerne svømme langs kysten, mens isbjerge brækkes af gletsjere og flyder rundt i det dybblå hav. Om sommeren kommer der hele 15 forskellige hvalarter til de grønlandske farvande, og der er derfor gode muligheder for at se og høre de fascinerende dyr. Om sommeren kan du desuden tage på vandreture i de smukke fjelde, besøge varme kilder, dykke, bestige bjerge og meget mere.

 

Grønland om vinteren

Hvis du trænger til at få en på opleveren og komme væk fra den kedelige, danske vinter, så er Grønland også helt perfekt som rejsemål i de kolde måneder. Om vinteren lægger sneen sig som en hvid kappe over hele landet og sætter en magisk stemning. Her kan du blandt andet opleve nordlys, hvilket er en ufattelig oplevelse, der betager og tryllebinder enhver, som får lov til at opleve det fænomenale syn. Om vinteren er chancerne langt bedre for at opleve naturfænomenet, da det bedst ses mellem september og april, hvor nætterne er længere. Udover nordlyset, som næsten er grund nok i sig selv til at tage til Grønland om vinteren, kan du desuden opleve hundeslædekørsel, skiture og andre aktiviteter i is og sne. Indlandsisen, gletsjerne og isbjerge kommer nemlig rigtig til sin ret, når det er vinter, og disse skaber en nærmest magisk verden af frost, som ellers kun høre eventyrene til.

 

Kom godt afsted

Hvis du har besluttet dig for at opleve det naturskønne og betagende Grønland, skal du naturligvis have fingrene i nogle flybilletter. Heldigvis er det nemt og enkelt at flyve lige præcis til den by, du drømmer om, med Air Greenland. Her finder du nemlig mange forskellige afgange med destinationer rundt om på Grønland, så du kan lande nøjagtigt der, hvor din rejse skal starte

På siden www.airgreenland.dk indtaster du blot af- og hjemrejse samt destination i formularen, og så bliver du præsenteret for de forskellige afgange. Det bliver altså ikke meget lettere at komme godt afsted og starte din magiske rejse gennem de fascinerende grønlandske omgivelser.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *