Guides

Fem fantastiske hoteller på Maldiverne

For de fleste mennesker vil øriget Maldiverne i Det Indiske Ocean være det ultimative ferieparadis med sine blændende hvide strande, azurblåt & krystalklart vand, vajende palmer, små private øer (atoller) og badning, snorkling og dykning i den absolutte verdensklasse. Og så er vi ikke engang nået til maden og de luksuriøse faciliteter endnu.

Hvornår er et besøg på Maldiverne bedst, spørger du? Svaret er enkelt: Tag afsted, når det passer dig: Året rundt er temperaturerne 30 grader, og det gælder både luften og vandet.

Hvor skal du bo? Vi har været på jagt blandt Maldivernes bedste hoteller og fundet frem til 5 perler, som vil gøre selv den mest kræsne globetrotter ovenud lykkelig…

Skal jeg kombinere Maldiverne med et andet land? Ja, det er oplagt! Der er langt til Maldiverne og selvom det er skønt at ligge og dase ved stranden, så er det også oplagt at komme ud og opleve noget mere. Derfor kombinerer mange en rejse til Sri Lanka med en tur til Maldiverne. Det er to fantastiske – og vidt forskellige verdener. Et fly tur / retur til Maldiverne fra Sri Lanka koster kun i omegnen af 1.000 kroner.

Ayada Maldives

Ayada Maldives er kåret som et af østatens og hele Det Indiske Oceans førende luksus-resorts. Hotellet ligger på den private Gaafu Dhaalu Atoll kun 5 km fra ækvator og består af 122 rummelige villaer og suiter opført i traditionel maldivisk byggestil. Spørgsmålet er nu, om du vil bo på stranden eller i en villa på pæle ude i vandet? Hver bolig har sin egen pool, sin egen butler og 5-stjernede faciliteter. Resortet har seks restauranter og en fantastisk spa med tyrkisk hammam og dygtige massører.

Læs mere om hotellet

Coco Palm Dhuni Kolhu

Coco Palm Dhuni Kolhu er et af Maldivernes utallige luksus-resorts beliggende i det tropiske paradis Dhuni Kolhu, en privat ø, 124 km på afstand af hovedøens hektiske liv. Resortets 98 smagfuldt stråtækte og lækkert indrettede villaer med møbler i ædeltræ og bambus ligger direkte ned til – eller ude i – en lille beskyttet lagune med krystalklart vand, kridhvide strande og vajende palmer. Her er en fantastisk ro, uanset om du vælger at bo i en villa på stranden, eller du tager en af dem på pæle ude i vandet. Resortet har 5 restauranter, 2 barer og 5-stjernede faciliteter omfattende blandt andet det dejlige Coco Spa.

Læs mere om hotellet

LUX* South Ari Atoll

LUX* South Ari Atoll ligger på den billedskønne ø Dhidhoofinolhu og er den perfekte blanding af afslappet ro og skønne aktiviteter i vandet og på land. De 193 private og utroligt rummelige villaer ligger på stranden eller står på pæle i vandet, alle enten med udsigt til solopgang eller solnedgang. Resortet har et 5-stjernet PADI dykkercenter med alt i det nyeste udstyr, men vil du hellere snorkle, er her både fisk og koraller i alle farver. Her er desuden to infinity pools, tennisbaner og et Technogym fitness centre. På LUX* South Ari Atoll kan du vælge mellem hele syv sofistikerede restauranter og fem barer.

Læs mere om hotellet
Cheval Blanc Randheli
Cheval Blanc Randheli er idyllisk og fredfyldt beliggende 40 minutters sejlads nord for hovedøen Malé i Noonu Atollens klare vand og silkebløde strande. Resortet består af kun 45 store, luftige villaer i en elegant arkitektur, hver med en rummelig stue, lysfyldt badeværelse, overdådigt soveværelse med dobbelt påklædningsværelse. Udenfor hver villa er der en stor terrasse til spisning og afslapning og en privat infinity pool. Topvillaen The Owner’s Villa og er luksus I en klasse helt for sig selv, blandt med privat anløbsbro. Resortet har 5 restauranter og byder afternoon tea hos stedets eget boulangers and pâtissiers.

Læs mere om hotellet

JA Manafaru

JA Manafaru er et luksuriøst familie-resort beliggende på en privat ø på Haa Alif Atollen. Her kan du vælge mellem komfortable strandvillaer eller villaer, der er placeret på pæle i det glasklare vand. Alle villaer har privat pool og en særlig vært tilknyttet. Her er naturligvis mulighed for kropslig afstresning i Calm Spa med Shirodhara eller Ayuarvediske behandlinger eller en traditionel maldivisk massage, mens ungerne fordriver tiden i Cool Zone. Resortet byder på alt i vandsportsaktiviteter med et pragtfuldt kolarev lige ved hånden og mere krævende dykke- og snorkelspots i bekvem sejlafstand. Spisning foregår på den prisvindende Whote Orchid eller på Ocean Grill, mens aftenens cocktails kan nydes på Horizon Lounge med den ubegribelige udsigt.

Læs mere om hotellet

Ja, vi ved det: Det er umuligt at vælge… Maldiverne og ørigets fantastiske hoteller er som en drøm, der aldrig stopper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *