Guides

En rejse til Japan byder på oplevelser for livet

Solens land, Nippon og meget andet, er Japan blevet kaldt mange ting i tidens løb, men uanset hvad, så er det et land, der fylder os i vesten med undren. Et land der på en måde stadig er i kontakt med deres gamle rødder og som sætter de gamle værdier så højt, selvom det er et af de mest teknologiske udviklede i verden. Det er netop derfor så mange turister, hvert eneste år valfarter dertil for at opleve en verden der er så forskellig fra vores egen.

Natur og storbyer

Japan byder på noget for enhver smag, hvad enten man er til den unikke natur med alt fra bjerge til frodige dale, eller om man er til de hypermoderne storbyer, hvor skyskraberne og neonlysene giver et udtryk af konstant liv og aktivitet.

Du kommer her til at opleve en kultur, der på alle måder er sin egen. Japanerne er et høfligt folkefærd, så sørg for at medbringe dine bedste manerer, for ellers vil du hurtigt gøre enten dig selv eller andre forlegne. Hold deres mange traditioner og skikke for øje, så vil du få en rejse som du aldrig nogensinde glemmer i ”Solens Land”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *