Oplevelser

Derfor elsker vi Thailand

Vi ved godt, at det er dyrere at flyve til Thailand end at rejse til de mange flotte europæiske byer. Til gengæld er det langt billigere at bo i Thailand, og i sidste ende handler en billig ferie om de samlede omkostninger og ikke kun, hvad flybilletten eller hotellet koster.

De sidste par år er det også blevet langt billigere at flyve derud, hvis du holder øje med f.eks. lavprisselskaber som Norwegian, som flyver direkte fra København til Bangkok.

 

Alt er billigt

Når du først er kommet derud med dit fly, så bruger du ikke mange penge. Selv når du går ud og spiser på dyre flotte restauranter, så ender du ikke med at bruge særlig mange penge, og det er helt klart en af de kæmpe fordele ved at tage til Thailand.

Deres mad er helt fantastisk og alle steder du tager hen, har de en fantastisk service.

 

Skøn natur

De har tropisk klima, som betyder, at der er flot og grønt over det hele. Det er en af grundene til, at der er så mange fantastiske ture derude.

De har alt fra smukke strande, hvor du kan svømme med fisk, til tætte skove. Det gør, at det nærmest kun er fantasien der afgør, hvor mange ture du tager på. Det gode er, at disse ture ikke koster særlig meget.

 

God mad

I en by som Bangkok kan du selvfølgelig få lige den mad, som du har lyst til. Alt fra bøf til sushi. Men hvis du tager ud til de lokale steder, kan du kun få thaimad, og det smager helt igennem fantastisk.

Thailændere er kendt for deres gode hygiejne, så du kan sagtens bestille mad fra deres mange gadekøkkener. Maden smager fantastisk, og den koster ingenting disse steder.

Hvis du kan lide luksus for få penge, er Thailand det helt rigtige sted at tage hen for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *