Oplevelser

Den romantiske ferie for din partner og dig

Er I også kørt træt i hverdagen? Er overskuddet efter arbejdet og dagens gøremål minimalt? Går det udover gnisten I jeres forhold? Det kan da godt være, at stemningen derhjemme ikke længere vækker minder om de tidlige hvedebrødsdage, hvor livet var en lyserød sky, og I var gratis passagerer.

Det er ikke sikkert de dage nogensinde kommer tilbage, og hvis det er tilfældet, er det formentlig også helt fint. Men hvis I skal gøre forhåbninger om at mærke fornemmelsen af denne kærlighed igen, bliver I nødt til at investere lidt i forholdet.

Overrask din partner med en rejse

Uanset hvordan I vælger at tage af sted på ferie, vil det selvfølgelig altid være positivt. Fremgangsmåden har dog noget at sige. Hvis du på en romantisk måde overrasker din partner med en ferie, vil vedkommende helt sikkert blive ekstra glad.

Sørg eventuelt for at have lavet en aftale med personens arbejde, inden du booker billetter. Hvis du er rigtig snedig, kan du på en meget implicit måde prøve at forhøre dig om, hvor vedkommende i teorien kunne være interesseret i at rejse hen.

Vælg en aktiv ferie

Det er ikke alle der ved det, men man kan virkelig koble af og komme tættere på hinanden ved at være aktiv sammen. Lav noget hvor I er et hold, og eventuelt noget hvor I skal overkomme forskellige udfordringer. Det kunne være en af de lange vandreture rundt omkring i verden.

Et rigtig godt bud på en vandretur er pilgrimsrejsen til Santiago de Compostela i Spanien. Dette er den største vandreattraktion i Europa, hvor tusindvis hvert år går på stierne, der fører til den fantastiske by i Galicien i Nordvestspanien. Dette er dog langtfra den eneste rute. Der er mange ruter og noget for enhver smag.

Romantisk ferie

Hvis I simpelthen bare kan mærke I har brug for at være sammen i fantastiske omgivelser, hvor kultur, natur, kulinariske oplevelser og romantik går op i en højere enhed, bør I vælge at tage på ferie i den lille fiskerby på citronkysten ved Gardasøen.

Gardasøen er simpelthen et af de dejligste områder overhovedet. Navnet Limone Sul Garda, også kaldet citronkysten, kommer af de mange olivenlunde, der bugter sig hele vejen ned til Gardasøens klokkeklare vand.

Et godt hotel til ferien er det fine hotel Limonaia. Hotellet har både egen indendørs- såvel som udendørs pool mens børnene har deres helt eget bassin. Mens du ligger henslængt i poolen, kan du nyde den maleriske udsigt over søen med bjergene majestætisk, tårnende op fra hver side.

Ikke langt derfra ligger en lang strandpromenade, der lader tankerne føre hen på den italienske stemning, når den er allerbedst. Hvis du vil vide mere om denne fantastiske rejse, kan du klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *