Guides

Vietnam er en af vores favoritter – Læs hvorfor

Vietnam er et fantastisk land at rejse i, og nærmest lige meget hvilken rejse du gerne vil på, er det muligt for dig, når du tager til Vietnam. Det er derfor en rigtig god ide at gøre det. Vietnam byder på lækre strande, fantastisk mad, magisk natur og venlige lokale. Du kan opleve den rige historie, landet har, når du besøger nogle af de gamle templer og kongepaladser. Du kan også sætte Vietnamkrigen i perspektiv, når du ser nogle af de mange efterladenskaber fra krigen.

Udover at Vietnam har det hele, er det også et virkelig billigt land. Det er meget nemt at finde billige rejser til Vietnam. Det gør, at der er rigtig mange, der har mulighed for at besøge dette fantastiske land, hvor vejret altid er godt, når man sammenligner det med herhjemme i Danmark. Du finder billige rejser til Vietnam her.

Oplev naturskønne Vietnam til lands og til vands

Hvis du gerne vil tættere på den smukke og anderledes natur i Vietnam, har du gode muligheder for at gøre det på flere forskellige måder.

Vietnam er særligt kendt for Halong bugten i den nordlige del af landet. Det er en samling af høje kalksten, der rejser sig nærmest lodret op af vandet og som i dag er overgroet med grønne planter. Det virker helt surrealistisk, når du ser de høje tinder rejse sig op af det turkis vand for første gang. Du har mange muligheder for at opleve Halong bugten. Du kan tage på et cruise. Du kan tage ud at sejle i kajak, og du kan komme ud at klatre på klipperne.

I det nordlige Vietnam finder du også de rismarker, som møjsommeligt er blevet hugget ind i bjergene. Det er også et meget betagende syn at se markerne, og det gør du bedst ved at tage på en vandretur. Du kan vælge at have base et sted og så tage ud at vandre. Du kan også vælge at vandre fra sted til sted. Der er mange muligheder for at arrangere begge typer af ture. Når du vandrer i bjergene, kommer du også tæt på den lokale befolkning, der stadig lever mere traditionelt end i storbyerne.

Slut ferien af med at dase på stranden

Vietnam er slet ikke så kendt som genboen Thailand i forhold til lækre strande, men der er faktisk flere muligheder for at slutte ferien af med at dase på stranden. Det er en rigtig god måde at komme helt ned i gear, efter at du har vandret eller sejlet og virkelig fået en masse indtryk.

Strandene i Vietnam er ikke nær så overfyldte, som de kan være i Thailand, og hvis du kommer bare lidt udenfor sæsonen, kan du nærmest få det hele for dig selv. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at slappe af i fred og ro uden for mange mennesker omkring dig.

Overalt hvor du er i Vietnam, vil du komme til at spise den lækre mad, som landet er så kendt for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *