Uncategorized

Sundhedsturisme – holder det i længden.

Vi kender alle nogen der hører ind under begrebet sundhedsturisme. Folk der rejser ud i Europa for at få ordnet noget ved deres krop, som de mener ikke kan betale sig at gøre i Danmark.

Det kan dog være svært at finde ud af, om sundhedsturisme holder i længden. Læs videre hvis du overvejer eller kender nogen som har tænkt på at rejse ud for at få lavet noget.

Er Polen lig med nyt bid i livet

En af de største tendenser folk viser, når det kommer til sundhedsturisme, er at få ordnet tænder, fordi det er for dyrt at gå til tandlæge i Danmark. Mange vælger Polen som deres foretrukne destination, når de gerne vil have ordnet deres tænder. Folks argumenter er at det billigere og bedre at få det ordnet ens tænder i Polen fremfor at søge dansk tandlæge. Men selvom de danske tandlæge endnu ikke er offentligt støttet, så er det billigere at gå til tandlægen herhjemme. Gennem de senere år er der kommet flere støtteordninger, der minimerer din tandlægeregning. Desuden, hvis du bruger en dansk tandlæge så er du også langt bedre sikret hvis det skulle gå galt. I Danmark kan du nemt klage over den behandling du har fået, samme mulighed har du givetvis ikke i Polen.

Så du kan roligt finde en tandlæge i København eller i provinsen og få ordnet dine tænder. Det er blevet billigere, du får højt niveau af tandpleje og du er langt bedre sikret.

Silikonebryster

En andet yndet destination er at får ordnet bryster i Litauen. Mange danske kvinder går rundt med et ønske om at få større bryster, at gå fra b/c skål til en g/h skål. Derfor søger mange danske kvinder at udlandet for at foretaget operationer og få indsat implanter i deres bryster. Selvom det virker lokkende og de Litauen har fine faciliter og personale, så er det blevet billigere og mere sikkert i Danmark at få ordnet sine bryster. Flere privatklinikker har fundet en god forretningsmodel, som gør det muligt at få ordnet sine bryster til ikke særlig mange – og til en kvalitet der er pengene værd.

Nyt syn

Mange danskere går rundt med enten kontaktlinser eller briller, hvilket for mange er til gene. Derfor vælger nogle at få foretaget en laseroperation i udlandet så de kan få et perfekt synsfelt. Selvom det er lokkende at tage til for eksempel Tyrkiet for at få operationen, for at skulle slippe at gå med briller og kontaktlinser, så er det langt mere sikkert at få sådan en operation hjemme i Danmark. Du har langt bedre muligheder for at få et sikkert og godt resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *