Uncategorized

Sådan får du en afslappende ferie

Du står og tripper, du kan næsten ikke vente til din bliver tur. Ferien står bogstaveligt talt lige foran døren. Det bliver en tiltrængt og velfortjent ferie – men hvordan er det man får en afslappende en ferie?

Nogen har det med at planlægge det hele, andre tager det hele som det kommer. Det bedste bud er en mellemting mellem det planlagte og spontane. Læs med og rå gode råd til hvordan du får afslappende ferie.

Er kufferten og det lavpraktiske i orden

Det første du skal gøre er, at få kufferten og det lavpraktiske i orden. Tjek efter om passet stadig er holdbar og pak din kuffert efter den type ferie du skal på. Skal du på badeferie, så sørg for badetøjet, solcremen og solbrillerne er i kufferten. Skal du på storbyferie, så husk endelig rigeligt med skiftetøj, da det bliver hurtigt varmt inde i storbyen. Og skal du på vandreferie, så sørge for at tage tøj med til alt slags vejr. Via www.termoland.dk kan du finde varmt undertøj eller regnjakker, så du er ordentligt klædt på til din vandreferie.

Med en kuffert der er pakket ordentligt er du sikker på, at ferien bliver afslappende og ikke går rundt og tænker over, at du glemte det ene eller det andet.

Omfavn spontaniteten

Det andet du skal gøre er, at omfavne spontaniteten – så vidt det er muligt. Afhængig af hvilken ferie du skal på, er det meget forskelligt, hvor meget der rent faktisk er planlagt. På nogle ferier har du skulle planlægge en smule, ellers går det op i hat og briller. Men pointen er, at jo mindre du har planlagt din ferie ned til mindste detalje, desto mere frihed og afslappethed vil du opleve. Du bliver ikke stresset over at du skal nå noget bestemt hver eneste dag – så er det bedre du tager hurtig beslutning på dagen. Det bliver din ferie med garanti meget bedre af.

Læg mobilen fra dig

Det tredje du skal gøre er, at lægge mobilen fra dig. Din mobil fylder meget i hverdagen, og med god grund – det er et fantastisk redskab til at holde styr på hverdagen og komme i kontakt med dem, du behøver. Men det er også en stor tidsrøver og det hænder, ret ofte, at man ikke observerer hvad der sker foran en, fordi telefonen tager al opmærksomheden. Det er ærgerligt hvis det sker på en ferie. Du får langt en bedre oplevelse, hvis du ser med dine øjne fremfor din telefon. Du kan sagtens billeder med din telefon, men sørg for at holde det, til kun det.

 

Med de her råd i bagagen er du på vej til at få en lækker, afslappet ferie, så du kommer hjem frisk og med fornyet energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *