Guides

Bliv uddannet i turisme og oplevelsesøkonomi

Det tager 21 dage og koster 11.172 kroner – men dit jobcenter og din a-kasse betaler sandsynligvis for gildet.

Men til gengæld er du efter de 6 uger uddannet i ”Turisme og oplevelsesøkonomi”.

Uddannelsen er en såkaldt 6 ugers jobrettet uddannelse. Det betyder, den bliver tilbudt til ledige, der har et 6 ugers kursus som en del af deres jobplan udarbejdet i fællesskab med deres jobcenter.

Der er ingen specielle forudsætninger for at deltage i kurset. Det er således ikke et krav, du har arbejdet inden for turistindustrien i forvejen.

Sikrer godt ophold til turister i Danmark

Du bliver uddannet i at sikre turister i hver en afskygning en god oplevelse i Danmark. Det er således ikke begrænset til private turister, der kommer for at se Den Lille Havfrue og Aarhus Gamle by – men også de mange tusinde turister, der hvert år kommer for at deltage i konferencer og møder.

Du lærer at udvikle produkterne omkring en oplevelse, at rådgive omkring at være i og komme rundt i Danmark og at sælge de ydelser, det firma der ansætter dig har på hylden.

Det er således en versatil og fleksibel uddannelse du får, hvis du vælger at bruge 6 uger med turisme og oplevelsesøkonomi.

Det giver dig desværre ikke mulighed for selv at rejse ud af landet – men rejsedage inden for Danmark og rigeligt kontakt med udlændinge er helt sikkert en del af de jobs, du bliver kvalificeret til at søge!

Vær opmærksom på positivlisten

Siden 1. januar 2015 skal alle kurser for ledige, jobcenter og a-kasse har mulighed for at betale, være på den såkaldte Positivliste.

Det betyder, at de offentlige myndigheder på forhånd har godkendt kurset til ledige. Overordnet set har de mange kurser til ledige været en succes, men indimellem har kurser af ringe kvalitet ført dagpengemodtagere rundt i manegen til ingen nytte. Det er portrætteret blandt andet på den satiriske blog ”Dagpengeland”.

Du kan på Kurserforledige.dk se en oversigt over alle kurser på Positivlisten, turisme- og uddannelsesøkonomi inklusive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *