Guides Oplevelser

Top 3 over verdens mest paradisiske byer

Verden byder på helt unikke oplevelser – og mange steder overgår ofte vores vildeste fantasi. Denne artikel kigger nærmere på en top 3 over verdens mest paradisiske byer, og det vil sige at byerne skal indbefatte 1) klart, turkisblåt vand og 2) en vanvittig høj gennemsnitstemperatur. Læs med og drøm dig væk til varmere himmelstrøg, hvor man kan glemme tilværelsen et stykke tid og lade skuldrene sænke sig helt.

Addu City

Addu City hedder hovedbyen på Maldiverne. Hovedstaden hedder Malé, men ligger langt fra det, der egentlig betegnes som Maldiverne. En rejse til Maldiverne kan tilbyde verdensklasse strande med det mest blå vand, man kan forestille si,g og en sandkvalitet og renhed, der ikke fås andre steder i verden.

 

Maldiverne og i særlig grad Addu City er stedet at tage til, hvis man vil opleve himmel på jord og virkelig komme tæt på det, der for mange er betegnelsen af, hvordan det er at være i paradis. Der er krystalklart vand ud for alle sider af kysten, og der er ikke andet end hav at se, så langt øjet rækker. Strandene er helt sublime og er omgivet af døsige palmer, der hænger blødt ud over vandkanten. Addu City og Maldiverne i deres helhed betegnes som et af de mest paradisiske steder i verden.

Playa Girón

Cuba er paradisisk på mange måder. Kulturen, den tropiske varme og det søde folk er i sig selv nok til at kunne definere, hvad det vil sige at være et paradisisk sted. Kigger man på, hvad Cuba kan tilbyde i forhold til lækre strande og smukt vand, bliver man ikke skuffet. I Playa Girón, som på dansk betyder ‘Girón-stranden’, er også en by, der – ja, du gættede det – ligger lige ud til en strand. Stranden kaldes også Playa Coco, som betyder Kokosstranden, sandsynligvis på grund af de mange kokospalmer, der slænger sig her fra stranden. I Playa Girón er der også rig mulighed for at udforske Cubas historie, men det er først og fremmest den eminente Playa Coco, der også tiltrækker mange hertil.

Vila dos Remédios

Tager man til et helt andet sted på jordkloden, nemlig Brasilien, finder man byen Vila dos Remédios, der ligger ud for Brasiliens østkyst. Byen grænser op til en fantastisk kystlinje, hvor der er paradisiske strande placeret med smukke, begroede lave bjerge i baggrunden. Byen ligger på øen Fernando de Noronha, som også er en brasiliansk øgruppe.

 

Øen er en smuk ø, der ikke får meget omtale i de gængse turistkredse, og det kan være til din fordel. Her er der en fantastisk isoleret natur og paradisiske strande. Mange af strandene er kendetegnet ved, at de indgår som en del af en lille bugt, hvor man kan ligge helt i fred og snorkle dagen lang. På Fernando de Noronha finder man også en helt unik nationalpark, hvor man har mulighed for at opleve ekstremt flotte naturfænomener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *