Uncategorized

Er din krop vinterdepressiv?

Vinteren er godt i gang og kulden er hårdt for ikke blot sind, men også vores krop og hud. Kroppen trænger til at blive forkælet i denne kulde, og findes der en bedre måde at gøre dette, end med at tage på en tiltrængt wellnesstur? Vi guider til at finde den wellnesstur, som passer bedst til dine behov.

Budapest

Budapest er kendt for deres populære wellnesssteder og herunder er det særlige de termiske bade, som Budapest er mestre i. En wellnesstur til Budapest er ideel til dig, som er på et budget, da flybilletterne til Budapest er billige. Ligeledes er wellnessstederne billige, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mandala Day Spa er et typisk eksempel på et luksuriøs wellnessophold. Her tilbydes der parmassager, body wraps samt scrubs og en række spapakkeløsninger til dig, som ønsker det hele.

 

Thailand

Thailand har nogen af verdens bedste wellnessophold, og er perfekt til dig, som har tid og budget til et længere ophold. Thailands wellnesssteder er kendetegnet ved deres specielle massager og detox kurer. Flere og flere wellnesssteder tilbyder en såkaldt udrensning, som går ud på at komme af med kroppens affaldsstoffer.

 

Bali

Paradisøen Bali indbyder til holistisk velvære og helbredelse af kroppen. Bali er indbegrebet af zen, og dette ses især hos øens wellnesssteder. Her er det værd at nævne Fivelements Bali Retreat. Fivelements tilbyder et stort udvalg af en lang række wellness pakker og programmer, som alle tager udgangspunkt i Balis ideologi, som bygger på en spirituel atmosfære og gamle traditioner. Hos Fivelements er en typisk behandling en blanding af afgiftning af kroppen samt en introduktion til et liv med gode kostvaner, som har fokus på anti-aging fødevarer.

 

Sverige

Vores kære naboland, Sverige, huser et af danskernes foretrukne spaophold – nemlig Ystad Saltsjöbad. Et wellnessophold i Sverige op oplagt til dig, som ønsker en kort getaway fra hverdagens stress. Ystad Saltsjöbad ligger blot 1,5 time og tilbyder alt fra parmassager til aktiviteter såsom yoga eller Tai Chi, som skaber en indre rå i kroppen og sjælen.

 

Hvis du ikke har tid i hverdagen til at tage ud at rejse, er det heldigvis også muligt at få afhjulpet kroppens vinterdepression herhjemme i Danmark. Body SDS står for Body Self Development System og er designet til det moderne menneske, som har til formål at skabe et sundere samt stærkere menneske – både fysisk men også mentalt. Body SDS har primært fokus på fire ting; Body SDS behandling, udrensningskurser, træning og uddannelse til kropsterapeut. En Body SDS behandling kan for eksempel hjælpe dig med at komme af med hverdagens stress eller angstanfald.

 

Læs mere på Body-SDS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *