Uncategorized

Investér i dig selv

Der er mange, som mener, at den bedste og mest sikre investering er i en bolig eller i aktier. Men hvad er det egentlig værd at have et hus på 400 kvadratmeter og havudsigt, hvis du alligevel er ulykkelig? Vi mener, at den bedste investering, du kan gøre, er i dig selv. En investering i dig selv vil i den grad forbedre din livskvalitet. Vi guider dig til, hvordan du laver de bedste investeringer i dig selv.

At rejse er at leve

Det siges, ”At rejse er at leve” og det er vi helt enige i. Ved at investere i en rejse, vil du med sikkerhed forbedre din livskvalitet. Når du er på ferie frigiver din hjerne endorfiner, som får dig til at føle dig lykkelig. Dertil kan et afbræk i hverdagen være med til at give dig et energiboost. Når du er afsted på ferien, så husk at sluk for de elektriske apparater i hvert fald et par timer om dagen. Det vil resultere i, at du får koblet helt fra og får nydt din ferie fuldt ud. Dertil er en rejse er den bedste kur mod stress og sygdom, og vil være med til at skabe mere overskud i hverdagen. Book nu den rejse – du vil takke dig selv.

 

Forkæl dig selv

Selvom du har en travl hverdag, er det vigtigt at forkæle sig selv. Der findes mange måder, hvordan du kan få inkorporeret lidt selvforkælelse i hverdagen.

Hvem siger, at man kun kan bruge lang tid på at lave sit yndlingsmåltid i weekenden? Lav din livret på en højhellig tirsdag. Drik den dyre vin, som ligger solidt placeret på hylden og fejre, at du har et skønt liv.

En anden måde du kan forkæle dig selv, er ved at bruge en af ugens aftenerne på at holde en ”spa dag”. På en spa dag skal du tænde for din yndlingsmusik, tage et langt varmt bad og ellers bare slappe af. Om du så slapper bedst af med en ansigtsmaske eller ved at se et (eller 7) afsnit af din yndlingsserie er helt op til dig!

 

 

Investér i dit hoved

Undersøgelser viser, at risikoen ved at få en moderat eller svær hjerneskade efter en cykelulykke falder med mellem 60-88 procent, hvis man bruger cykelhjelm. Ligeledes ses det i Sverige, at ved brug af cykelhjelm, vil man kunne nedbringe dødsfaldet af cyklister med hele 25%. Der findes mange grunde til, hvorfor man lader vær med at bruge cykelhjelm. Den væsentligste grund er dog, at det går ud over udseendet. Stop med at være forfængelig – det kan redde dit liv.

 

Se det store udvalg af cykelhjelme lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *