Uncategorized

Fremskynd sommeren med en rejse

Det er næsten ulideligt at tænke på, at kalenderen siger, at det er forår, når temperaturen konstant ligger langt under frysepunktet. Kulden har i den grad sat sine præg på vores alles humør. Så er der noget bedre tidspunkt end nu at tage på en velfortjent ferie? Vi guider dig til, hvor din næste rejse skal gå hen.

Har du ikke tid til at tage fri fra hverdagens forpligtelser, så kan du tage en smuttur til Afrika. En ”smuttur” til Afrika tænker du måske, er det ikke langt væk – det tager blot 3 timer at flyve til Tunesien. Og lyder det ikke bare rart med en tur til et land, hvor temperaturen er over de 20 grader. Tunesien er Afrikas nordligste land og huser en masse smukke byer. Du kan for eksempel tage til byen Sousse. Sousse er Tunesiens tredje største by og er desuden et af Tunesiens mest attraktive rejsemål. Og det er bestemt ikke uden grund! I Sousse kan man få lidt af det hele. Sousse har nogen af de flotteste sandstrande med turkisblåt vand og endeløse sandstrande. Ligeledes huser Sousse en masse hektiske markeder, hvor man blandt andet kan købe massevis af krydderier.

Har du mulighed for at tage fri i længere tid, så er Thailand i den grad værd at overveje. I Thailand er der mulighed for at lave alt, hvad du kan drømme om. Om det så er trekking i junglen, besøge hektiske natmarkeder eller at solbade i timevis – Thailand har det hele. Er du til storbyferie i Bangkok eller vil du på en ren afslapningsferie, så er Thailand lige noget for dig! Så hvis du har et hul i skemaet, så er det bare med at komme afsted! Du kan finde fly til Thailand lige her

Sverige er også en oplagt mulighed, hvis du trænger til en lille get-away. De fleste forbinder Sverige med en destination for skiferier – og det er Sverige bestemt også ideel til. Dog er Sverige meget mere end blot en skiferiedestination. Sverige har nogen af de bedste wellness ophold i hele Norden. Vi danskere elsker for eksempel steder som Ystad Saltsjöbad. Hos Ystad Saltsjöbad bliver der lagt op til selvforkælelse i verdensklasse. Her har man muligheden for at få alverdens former for massage og forskellige former for wellnessbade. Sverige er derfor ideel for dig, som måske ikke har tid til at tage væk i mere end en weekend.

En anden oplagt mulighed for, hvad din næste rejsedestination skal være er de kanariske øer. De kanariske øer dækker over hele 13 øer. De kanariske øer har et behageligt klima, hvor temperaturen ligger mellem 18 og 24 grader hele året rundt. En af de mest populære øer er Tenerife. Tenerife kan lidt af hvert. Der er både mulighed for at se smukke vulkaner, ødede sandstrande og et hektisk byliv. Disse ting gør Tenerife til en oplagt ferie, hvor der er noget for hele familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *