Oplevelser

Turen går til.. Norge på skiferie til juni?

I Østrig, Frankrig og Tyskland slutter skisæsonen allerede i løbet af marts – nogle steder kan lige akkurat trække den til april, men så heller ikke længere.

Men i Nordnorge har du mulighed for at stå på ski langt inde i juni og juli måned.

Destinationen hedder Riksgränsen, og du kommer ikke meget mere nord end dette.

5 timer i fly – 24 timer uden

Riksgränsen ligger i den nordligste del af Norge – den del, der ligger nord for både Polarcirklen og Sverige. Der er solskin 24 timer i døgnet om sommeren. Og sne så du kan sti på ski.

Når alle andre skiresorts ikke længere er aktive, er Riksgränsen således stadig en mulighed.

At komme til Riksgränsen er et projekt, der i en bil fra Danmark tager dig et døgn. Det gælder både, hvis du kører hele vejen over Øresundsbroen, eller hvis du tager en færge med Stenaline fra Helsingør til Helsingborg.

Du kan dog komme noget hurtigere til dit skiresort ved at flyve nord til lufthavnen Harstad-Narvik i Norge. Det tager mellem 3 og 4 timer fra Københavns Lufthavn afhængigt af dit fly, vind og vejr.

Australien og Argentina også en mulighed

Udover Norge er også Australien, New Zealand og Argentina muligheder, hvis du gerne vil stå på ski udenom de almindelige skisæsoner.

Alle stederne har det til fælles, at det er langt væk – Riksgränsen er dit tætteste bud, men hvis du vil have en oplevelse ud af det, så er sydlige Argentina og New Zealand, som videoen herunder viser, også værd at se på!

2 Responses

    1. Selv tak, Torben. Da jeg ikke tillader linkspam i kommentarerne, har jeg tilladt mig at ændre linket til en anden side. Håber du finder guld også på resten af Primetravel.dk. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *