Uncategorized

Tre destinationer du skal besøge i Portugal

Portugal er langt mere end blot et hjemland for verdensstjernen Christiano Ronaldo. Portugal tilbyder lange hvide sandstrande og smuk natur. Vi guider dig til, hvilke destinationer i Portugal, som er værd at besøge.

 

Lissabon

Først og fremmest er Lissabon en destination, som er værd at besøge. Lissabon er Portugals hovedstad og samtid den største by i landet. Lissabon er en ældgammel by og huser derfor mange historiske bygninger, som er værd at lægge vejen forbi. Ligesom Rom er Lissabon bygget på og omkring 7 høje, hvilke resulterer i nogen flotte udkigsposter. Et andet must see på din tur til Lissabon er at se Jerónimos-klosteret, som ligger ved siden af Tejo-floden. Det gotiske kloster er på UNESCOs lister over verdens kulturarve. En anden bygning, som er på listen er Belémtårnet, som blev bygget som et led i beskyttelsen af byen. Desuden har tårnet førhen fungeret som fængsel.

 

Porto

Porto er en havneby i det nordlige Portugal. Porto har mange smukke steder, og en af de flotteste er i havnen. Her kan må få serveret et måltid bestående af dagens fangst, som ofte er diverse skaldyr.  En anden ting man skal opleve, hvis man er i Porto er Bolhão-markedet. Her finder man et klassisk kaotisk marked, hvor der sælges alt fra friskfangede til blomstrede tasker. Efter du har oplevet det historiske marked, kan man godt være træt af at se alle kopivarerne – så læg vejen forbi Portos populæreste shoppinggade, Rua Santa Catarina. Her kan man finde alle de dyre mærker og forkæle sig selv med en lækker souvenir.  Hvis man blot ønsker at slappe af, kan man nyde en lækker picnic i Haverne ved Krystalpaladset. Her er der en smuk udsigt udover hele Porto.

 

Algarve

Algarve er et sandt paradis, for dem som elsker smukke strande. Algarve har en kystlinje på over 150 kilometer, og siges, at være en af Europas fineste sandstrande. Algarve er den sydligste region i Portugal, og har derfor altid en høj, men behagelig temperatur. Når du er i Algarve skal du besøge nogen af de fascinerende grotter og huler. Tag for eksempel ud at se ”The Benagil Cave”, som er en af verdens flotteste grotter. Hvert år er der tusindvis af turister, som tager til Algarve for at stå på surfboard. Med sin lange kystlinje er Algarve en ideel destination, hvis man ønsker at blive udfordret på surfbrættet. Dog er Algarve mere end blot flotte grotte og lande sandstrande. I Algarve kan du også opleve smukke nationalparker, hvor man kan se smukke laguner og vinmarker så langt øjet rækker.

Du kan finde billige flybilletter lige her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *