Guides

Tag på fodboldrejse og se Tottenham spille

Selvom man sidder i Danmark, er det nemt at blive fanget af den underholdende og energifyldte Premier League, og mange inkarnerede, danske fodboldfans har deres helt eget favorithold i den prestigefyldte engelske fodboldliga. For nogle er kærligheden faldet på 135 år gamle Tottenham Hotspur F.C., der normalt spiller i London. Klubben kaldes i folkemunde for “Spurs”, og med sin lange historie er Tottenham for længst blevet til fast inventar i den engelske fodboldverden. En af Tottenhams største rivalklubber er Arsenal, og når de to støder sammen, sidder enhver Spurs-fan på kanten af sin lænestol og følger intensivt med i kampen.

Som alle ved, opleves fodbold bedst på stadion, og selvom man stadig kan blive ophidset og råbe af dommeren, når man sidder foran sit fjernsyn, så er det bare ikke det samme, som var man der selv, hvilket er en glimrende årsag til at overveje, om det kunne være en god idé at tage på en Tottenham fodboldrejse for at yndlingsholdet spille.

Fodbold i traditionsrige omgivelser

Beslutter du dig for at rejse til London for at se Tottenham spille, vil du kunne opleve klubben i lidt anderledes omgivelser, end du måske er vant til. Dette skyldes, at Spurs pt. spiller på det verdenskendte Wembley Stadium, da White Hart Lane, som var deres gamle hjemmebane, er blevet revet ned, så der kan bygges et nyt og flottere stadion på stedet. Det nuværende Wembley Stadium står på en meget traditionsrig grund, som har været skueplads for mange nervepirrende fodboldkampe, men skal du være hurtig, hvis du vil opleve din favoritklub i disse sagnomspundne omgivelser, da Tottenham med stor sandsynlighed flytter ind på deres nye stadion, når den nuværende sæson er overstået.

Tager du på fodboldrejse til London, er du sikret en fodboldoplevelse, som har rod i en gammel, sund tradition, og du får helt sikkert minder med hjem, som du vil kunne prale overfor dine fodboldvenner med mange år ud i fremtiden.

Nemme og hurtige fodboldrejser

Når man vælger at tage på fodboldrejse, bliver beslutningen nogle gange taget lidt impulsivt, og det kan ofte være svært at overskue at skulle bestille både flyrejse, hotelophold samt billet til kampen. Heldigvis findes der rejseudbydere på nettet, som kan hjælpe dig med alle de praktiske ting, når du skal til London for at se Tottenham spille, så du selv kun skal tænke på at få en god og underholdende tur med masser af bold! Kunne du derfor godt tænke dig at opleve Tottenham i deres naturlige element, kunne det være en idé at kigge på en af disse rejseudbydere.

Det er helt op til dig selv, hvor stor en del af din rejse, du ønsker, at udbyderen af din rejse skal stå for, da der tilbydes både køb af billetter samt pakkeløsninger, hvor både hotel, fly samt kampbillet er en del af prisen. Ønsker du at se flere kampe på din tur, kan dette også lade sig gøre, så du kan få en fodboldoplevelse, du vil huske for livet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *