Guides

Bryllupsrejse i Barcelona

Jeres livs fest er lige blevet fejret, og sikke en fest det var. En dag og aften man aldrig vil glemme, og den er helt sikkert blevet nydt i fulde drag. Ja, måske endda den er blevet nydt så meget, at I nu også er kommet dertil at det er rart det er overstået. For nu kommer delen, der kun handler om at slappe af og nyde hinanden. Bryllupsrejsen! Slut med planlægning, stress og jag. I trænger på nuværende tidspunkt helt sikkert til en lækker og afslappende ferie med kvalitet og luksus. Det vidste I sikkert godt I ville få brug for inden festen, og hvis man netop har planlagt lidt forinden i god tid, så er det nu her efter festen, at man kan nyde godt af ikke at skulle planlægge en hel rejse nu.

Nu skal man bare af sted. Hvis man har gjort sin research, så finder man hurtigt ud af, at Barcelona i Spanien er er ideelt og romantisk sted og by at holde sin bryllupsrejse med sin udkårne. Med langt højere gennemsnitstemperaturer end i Danmark kan man en langt større del af året nyde godt af den spanske sommer og sol. Når bryllupstøjet er smidt, så skift det derfor ud med sommerkjoler, shorts og sandaler, fordi i Barcelona kan man blot nyde siestaen og læne sig tilbage i solen, den sydeuropæiske varme sommersol.

Et hav af turistattraktioner

Hvis der er noget, som Barcelona har at byde på, så er det attraktioner for alle de opdagelsesrejsende turister. Med en historie der er rig på kultur, så findes de et uudtømmeligt hav af kunstnere, arkitekter og store mennesker, som alle har været med til at sætte deres præg på den spanske storby. Gaudi er et af de helt store navne som indbyggerne i Barcelona stolt viser frem i deres huse, parker, kirker og monumenter. Hans design er nemt at spotte i bybilledet, da hans arkitektur ofte er kendetegnet ved at være særlig eventyrligt, spøjst, kreativt og med nærmest kun runde forme, hvilket man ellers ikke skulle tro kunne være muligt i huse og bygninger.

Hans stil afspejler meget godt den spanske charme som byen har, hvor hvert gadehjørne du kigger hen adskiller sig fra det forrige. Intet er lagt i firkantede rammer, man gør bare lidt som man har lyst til, og det kommer der en meget charmerende kultur og byliv ud af.

Diversitet og nye oplevelser

Hvis man som bryllupsrejsende par ønsker at opleve noget andet, noget hvor man ikke ender med at gå i flok med alle de andre udenlandske turister, så er der stadig også mange oplevelser at finde, som kan blive helt unikke for jer som par og for jeres bryllupsrejse. I byen er det ikke kun kultur, men også natur. Få feriebyer med så mange attraktioner har ydermere også strand og solferie at tilbyde. Hvis man trænger til lidt skygge og endnu mere albuerum og alenetid med din nylige ægtefælle, så kan man tage lidt væk uden for byen og opleve de spanske bjerge og skove og se på eksotiske fugle og flotte palmer.

Er man mere traditionelle og kan som så mange andre dansker bare godt lide at slikke sol på stranden, så er kysten ud til Middelhavet midt inde i byen og badevandet er blåt og flot og helt sikkert noget man skylder sig selv og sin udkårne at prøve. Så hvad nu? Hvad skal I opleve, smage, nyde, se? Jeres liv sammen er netop begyndt og denne spændende, dejlige, romantiske ferie er de første skridt på vejen til jeres nye og lange liv sammen.

3 Responses

  1. Hej

    Vi overvejer en bryllupstur til Barcelona.

    Hvilken tid af året anbefaler I? Vi er bange for, det er for varmt i løbet af juni og juli måned og overvejer derfor september, men tænker, I måske har lidt input hertil….

  2. Denne artikel er meget interessant og meget nyttig for en mere vellykket og fornøjelig ferie. Meget god artikel! Dejlige billeder!

  3. Hej TripEconomy

    Tak for det. Jeg er glad for, du synes om billederne på siden. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *