Guides

Sådan holder du dig opdateret på rejsen

Mange danskere benytter sig flittigt af de sociale medier i hverdagen, hvorfor det kan være svært at lægge fra sig. Derfor kender mange til det at lede efter wifi eller købe data, når man er på ferie eller på en længere rejse. De fleste begrunder det med, at de gerne vil føle sig opdateret, mens de er afsted – hvor andre nævner behovet for at opdatere venner og familie, mens de er afsted. 

Planlæg telefontid

Det lyder en anelse kontrolleret at skulle planlægge tid til telefon/tablet/computer. Det kan dog være en god idé, særligt hvis man rejser sammen med andre. Dermed undgår man, at nogle går rundt med deres telefon hele tiden og ikke er tilstede i nuet. Man kan nemmere fokusere på at nyde rejsens mange små øjeblikke, hvis man ikke nemt hives ud af feriestemningen med en notifikation.

Hvis man beslutter sig for fast telefontid, kan man også spare køb af data væk, som man ellers ville have brugt penge på. Ideelt kan holde sin telefontid hjemme på hotellet eller på en café med god wifi. Når man er ude på en længere rejse, kan det være dejligt at kunne skype hjem til for eksempel kæresten.

Opdater alle på én gang

Når man oplever spændende ting, glæder man sig til at fortælle sine nærmeste om det. Det kan dog være anstrengende både at skulle opdatere mor, far, søster, fætter, venner og så videre. Det er som oftest de samme ting, man gerne vil fortælle dem alle sammen, hvorfor det kan være rart at gøre på én gang i stedet for at fortælle de forskellige personer det enkeltvis.
Derfor kan det være en god idé at lave en gruppe på Facebook, hvor man kan invitere sine venner og familie. Dermed kan man nøjes med kun at lave et opslag ad gangen, hvor man fortæller, hvad man har lavet. Det er energi- og tidsbesparende i stedet for at skulle opdatere alle familiemedlemmer og venner én ad gangen, når det alligevel er det samme, man gerne vil sige.

Rejser du ofte?

Hvis du rejser ofte, er du sikkert ved at finde dig godt til rette i vaner omkring sociale medier på rejsen. Du er sikkert ved at finde ud af, hvad der virker for lige netop dig.
Når man rejser meget, er der mange der spørger en efter rejsetips – enten generelle eller til bestemte destinationer. Det kan også resultere i, at det ikke længere kun er venner og familie, der er interesseret i, hvad man foretager sig på sin rejse. Er dette tilfældet, kan man ideelt lave en rejseblog/hjemmeside, hvor man deler ud af erfaringer i forhold til destinationer, do’s and don’ts på rejsen, generelle rejsetips og meget mere.
Når det ikke længere kun er familie og venner, som følger ens rejseeventyr, kan man med fordel tillade kommentarer på sin hjemmeside/blog, så man giver andre interesserede muligheden for at kommentere.
Ydermere kan det være en god idé at tilføje en kontaktformular på sin side a la den Ugleunger benytter sig af. Dermed kan alle nemt komme i kontakt med dig – det kan være for enten at få eller give flere rejsetips, til når du atter skal afsted.
Rigtig god rejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *