Oplevelser

De 3 bedste strande i Florida

Solskinsøen Florida er et rigtig populært feriemål blandt danskerne. Er du er en sand strand-elsker og er du vild med Florida, så er denne artikel lige noget for dig, da den gennemgår de 3 bedste strande i Florida.

Panama City Beach

Den første strand der fortjener en top 3 rangering over de bedste strande i USA, er Panama City Beach.

Selve sandet er utroligt fint og flot blødt, hvilket gør at du kan gå med bare fødder på sandet, selvom solen brænder ned på sandet. Det er på den front en meget børnevenlig sandstrand.
Havvandet på Panama City Beach er helt krystalklart, og du kan derfor se alt, hvad der rører sig i havet, i mens du svømmer.
Ydermere er vandet meget livligt, og derfor slet ikke kedeligt og stille!

Fort Lauderdale Beach

Den anden strand som også har fået en plads i top 3, er Fort Lauderdale Beach. Her er sandet ikke nær så fint, men stadig finere end fx Miami Beach.

Havvandet ved denne lokation er ligeledes krystalklart, og du er omringet af smukke palmer.
I kontrast til Panama City Beach er denne strand meget stille, børnevenlig og ikke så tæt befolket. Det er derfor den perfekte strand for dig, der ønsker at læse en god bog eller bare vil have lidt ro og fred.
Desuden er Fort Lauderdale Beach et sted, hvor store skildpadder lægger æg, og du kan derfor være heldig at se nogle skildpadder klække ud.

Miami Beach

Den sidste strand som også sniger sig ind i top 3, er South Beach eller Miami Beach, som er navnet de fleste kender.
Stranden har et rigtig krystalklart vand, men vandet kan godt være grumset og man skal rigtig langt ud i vandet før, at det bliver rigtig dybt. Men den brede 17 kilometer lang strand, er en oplevelse i sig selv. Udsigten fra vandet og op til byen er helt fænomenal, og det er her stranden virkelig skiller sig ud fra de resterende strande.

I mens du sidder og nyder de dejlige strande, kan du med fordel udnytte at du er væk og få lavet nogle praktiske ting derhjemme i mens. Du kan enten lave nyt badeværelse, udskifte dit køkken eller få lavet dit tag. På stigefabrikken.dk kan du bestille udstyr til at få fikset dit hjem, så håndværkerne er helt færdige, når du kommer hjem.

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få et bedre overblik over, hvor hvilke strande du skal besøge, hvis du er i Florida eller hvis du har planer om at besøge rejsedestination inden længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *