Guides Oplevelser

Storbyferie uden at rejse

Ude er godt, men hjemme er bare bedst. Nogle gange er det bare rart at blive hjemme i Danmark i sin ferie, eller hvis der ikke kan passe en weekendtur ind i planerne. Så har vi lavet nogle forslag til hvad du kunne foretage dig her hjemme for alligevel at få følelsen af at være på storbyferie. Det er faktisk nemmere end du tror.

Turist i egen by

Vi kan alle sammen grine lidt af de kinesiske turister som tager billeder af storkespringvandet, men de fleste danskere har ikke engang været ud og se den lille havfrue, eller taget sig tid til at komme op i det Rundetårn. Selvom det lyder som en underlig idé, kan det være en fantastisk sjov oplevelse at tage sine venner eller partner i hånden og bruge en weekend, på nemlig at tage kanalrundfarten, tage op i Rundetårn. Det at lege turist, kan som oplevelse godt virke en anelse fjollet for de fleste, men du vil finde at det både er spændende og sjovt, nemlig fordi de fleste af os i Danmark er dårlig til at opleve de turistattraktioner der er omkring os, som mange af os går direkte forbi uden at skænke dem en tanke.

Oplev naturen i København

København har et utal af grønne parker du kan opleve, en af de flotteste er botanisk have. Tag din partner i hånden og gå en tur gennem denne fantastiske park, hvor i vil støde på fauna som du ikke ser andre steder i København. Det er et Must-See, både for dem der har været der før, men også dig som måske ikke har været der før. Du kan selvfølgelig tage den klassiske og lave en picnic-kurv og spise frokost i parken i det gode vejr.
Der er selvfølgelig parker som Kongens Have og fælledparken, men mange af os glemmer ofte en anden vigtig del af naturen. Så derfor er et andet forslag til dig, at du skal tage i zoologisk have, oplev dyrene, klap gederne og nyd dyrene og deres hverdag.

Rejsen er lige så vigtig som destinationen

For mange er det vigtigt hvor vi ender, men glem ikke rejsen dertil. København er en cykel by, så lad bilen stå derhjemme og hop på cyklen. Drop at tage bussen, metroen eller S-toget. Når vejret er godt, er der intet som friheden ved at rejse gennem byen på cykel. Så er det ofte langt hurtigere at hoppe på cyklen end at sidde fanget i trafikken i bil eller bus. Sidder du dog i den situation at du ikke ejer en cykel, så frygt ej. Der er cykeludlejning i hele København, der gør det nemt for dig at leje lige præcis den type cykel du vil leje turist på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *