Guides

Sådan finder du billige afbudsrejser til Malta

Overvejer du at rejse på ferie til Malta? Så læs med her… – vi guider dig til alt, hvad du bør opleve på øen og ikke mindst hvordan, du finder afbudsrejser til Malta.

Derfor er Malta et besøg værd

Malta er en ø-stat beliggende i Middelhavet ca. 90 km fra det syditalienske Ø Siclien. Den består af de tre hovedøer Malta, Gozo og Comino. Hovedstaden hedder Valetta og ligger på selve Malta. Sammenlagt huser de tre øer knap en halv million indbyggere – tilmed på et areal der kun er halvt så stort som Bornholn, hvilket gør Malta til et af verdens tættest befolkede lande.  Flytiden er godt 3 timer fra Danmark og der er et væld af grunde til, at lede efter afbudsrejser til Malta. Her finder du en storslået natur og et subtropisk klima. Med sine mange smukke koralræve er øen samtidig et sandt dykkerparadis. Hvert år besøges Malta af over 1,2 millioner turister, hvilket betyder, at øen er fyldt med skønne luksus hoteller og resort der tilbyder alt, hvad hjertet måtte begære. Klippeskråninger, shopping, natteliv, vandsport og hvide sandstrande er bare nogle af de ting, du kan fordrive tiden med på den skønne middelhavsø. Hvid du er heldig at finde en billig afbudsrejse til Malta, er der mulighed for at holde en budgetvenlig ferie – især hvis du rejser lidt udenfor højsæsonen. Prisniveauet på Malta er nemlig generelt lidt lavere, end tilfældet er på mange andre af de europæiske ferieparadiser. Efter Maltas medlemskab af EU er man gået over til Euro, hvilket dog har hævet priserne en smule. Desuden er Malta en tidligere britisk koloni, det betyder, at man fortsat kører i venstre side af vejen og at stort set alle taler engelsk.

Her kan du finde afbudsrejser til Malta

Afbudsrejser betyder i ordets reelle forstand, at du køber en rejse, som andre har meldt afbud til eller aflyst med kort varsel. Herved er det pågældende fly eller rejseselskab nød til at sænke prisen, for at sikre sig pladsen ikke går tabt. De fleste mennesker foretrækker måske at planlægge deres udenlandsrejse i god tid inden afgang, men hvis du har et fleksibelt skema og lidt is i maven, så er der store penge at spare på afbudsrejser. Hold godt øje, både online og på de forskellige selskabers kanaler, så du er ajour på, hvilke afbudsrejser det tilbydes i øjeblikket. Når du først finder en afbudsrejse med en skarp pris, så er det bare om at slå til. Hvis du er heldig kan du finde en afbudsrejse til Malta der inkluderer både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen. På den måde får du en både nem og billig rejse til smukke Malta – som dog godt nok kræver, at du er villig til at være lidt spontan og handlekraftig. Typisk udbydes afbudsrejser til Malta helt fra April – Oktober, da sol-sæsonen på øen er forholdsvis lang grundet det milde og behagelige klima.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *