Oplevelser

3 af de billigste rejsedestinationer i Europa

Hvis du også trænger til en ferie snart, så kan du godt begynde at pakke tasken! Det behøver nemlig ikke at koste en bondegård, hvis du har brug for nogle helt nye oplevelser i bagagen. Rejser du inden for Europa, så er der en masse destinationer, der ikke kræver et vanvittigt budget. Læs mere om tre af de billigste rejsedestinationer lige her.

Polen – Krakow

Krakow er et rigtig godt bud på dit næste rejsedestinationer, hvis du kun har et mindre budget at gøre godt med. Flybilletterne starter på omkring 600 kroner for returbilletter, hvilket er til at betale. Det er dog ikke flybilletterne, der giver dig de største besparelser. Derimod er det ekstremt billigt at overnatte på hoteller og hostels i Krakow. Du kan overnatte på nogle enormt luksuriøse hoteller, hvor et dobbeltværelse koster ca. 645 kr. per overnatning. En overnatning på et hostel kan klares for ca. 275 kr., hvilket ikke kan gøres billigere på nogen måde.

Derudover er det også mad- og drikkevare samt sightseeing-priserne, der gør Krakow til en enormt billig rejsedestination. En fadøl, en café latte eller noget lækkert street food kan købes for 10-20 kr. Det koster f.eks. også kun 18 kroner for entrebilletten til Krakows Nationalmuseum. Krakow er altså uden tvivl et besøg hver, hvis du kun har et begrænset budget.

Ungarn – Budapest

Du kan også sagtens finde en billig rejse til storbyen Budapest, som er Ungarns hovedstad. Nogle gange er det endda muligt at bestille pakkerejser, der inkluderer fly og hotel for 600 kr. Det er dog lidt dyrt at tage på sightseeing i Budapest, hvis man ikke kender alle ens muligheder. Det anbefales, at du køber et Budapest City Card, som kun koster 185 kr. Det giver både gratis entre på bestemte turistattraktioner, og ovenikøbet får du også rabat på udvalgte restauranter.

Hvis du rejser til Budapest, så skal du opleve de termiske bade, som er en af storbyens mest kendte attraktioner. Det mest populære bade er Szechenyi og Gellert, hvor entréen koster ca. 140 begge steder.

Grækenland – Athen

Mange rejser til Grækenland for at opleve en af deres mange smukke øer. I den forbindelse er der også mange der glemmer at overveje Athen, som er Grækenlands hovedstad. I denne arkæologiske storby kan du bl.a. opleve Akropolis og andre interessante museer. Hvis du vælger at flyve fra Billund i Jylland, så kan du finde returbilletter til ca. 400 kr., hvis du er heldig. Derudover kan du også finde billige lejligheder i Athen på Airbnb, hvor prisen kun er 100-200 kr. per nat.

Entrébilletter til Akropolis koster kun 50-100 kr., hvilket er enormt billigt for sådan en forhistorisk oplevelse. Derud kan du også klare en 3-retters menu på en god restaurant for 300 kr. for 2. Athen er også en rigtig billig rejsedestination, som er et besøg hver.

Hvis du alligevel ikke kan holde dig væk fra de græske øer, så kan du altid forsøge dig med en bonuskode til leovegas, så du kan få lidt ekstra indtjening til flybilletterne eller lommepengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *