Guides Oplevelser

Derfor bør din rejse gå til Asien

Skal du ud og rejse, hvorfor så ikke tage ud og opleve smukke strande og spændende kultur i Asien? Det mest oplagte er at tage mindst to uger ned til Asien i vintermånederne. Her kan du tage rundt i Sydøstasien, og se alle perlerne, her er guiden til dig, hvis du overvejer Thailand og filippinerne. I denne guide får du tips til, det vigtigste du skal se og opleve i Thailand og på filippinerne på din ferie, samtidig får du også baggrundsviden om landene. Du får information, om hvad du bør spise, og hvilken billig massage du bør tage.

Læs herunder mere om hvad Thailand, og filippinerne er for en størrelse, og hvorfor du bør tage dertil.

 

Hvad er Thailand for en størrelse?

Thailand er et land i Sydøstasien, der på de fleste sider, er omringet af et koralblot hav, som man har kunne se i filmen ”The Beach” med Leonardo DiCaprio, som er blevet optaget på en af Thailands fine Bounty strande. Thailand er kendt for deres søde, venlig og imødekommende folkefærd, som har været med til at tiltrække turister i mange årtier. Dertil har Thailand i de sidste 20-30 år været et sted med mange turister.  De kommer dertil grundet de flotte strande med lækkert vand og venligt folkefærd. Det er også et billigt sted at komme til for danskere da der går flere og flere fly til Thailand fra København og Billund. Når du først er kommet til Thailand, så kan man relativt billigt leve får få få penge. Det er dog en af de dyrere lande i området sammenlignet med de omkringliggende lande. Thailand er et gammelt kongerige, hvor fra der er kommet mange flotte bygninger i hele Thailand som symbolisere kongeriget. Thailand grænser sig op til lande som Myanmar, Laos, Cambodja og Malaysia. Thailand adskiller sig dog fra disse lande ved aldrig at have været koloniseret, som mange af de andre lande har været, af forskellige europæiske stormagter. I starten af år 1200-tallet, kom de første folk ved navn taifolket til Thailand fra det sydlige Kina. Det er det folk, som først var de første som besøgte Thailand, så vidt vides, og som indførte det thailandske sprog og budismen samt en del af kulturen.

 

Fantastiske filippinerne

Filippinerne er det ultimative tropeparadis for den eventyrlystne rejsende. I filippinerne er der et utal af små smukke øer, med vilde vulkaner, smukke Bounty strande og fascinerende jungler. Filippinerne har en ekstremt smuk natur, dog er det ikke det eneste de har. Filippinerne er nemlig ekstremt gæstfrie og flinkt folkefærd. Filippinerne er også kendt for deres lækre og sunde mad, som man kan købe til en billig skilling. Det er dog det meste, der er billigt på filippinerne, derfor kan man tillade sig selv, den luksus at få shoppet en del og få nogen massager og noget andet wellness. Rejs til Filippinerne når du kan.

 

Hvornår bør du rejse til Thailand?

Hvis du er til varme temperaturer og flotte strande, så burde du tage til Thailand. Thailand er dog en destination, man ikke skal tage til hen over sommermånederne, da det her er for varmt at være for de fleste med 40 + grader. Derfor bør man tage til Thailand i vinterhalvåret fra oktober til april. Her kan man til gengæld også nyde vejret, kulturen og maden ved pool eller på strand.

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at tage til Thailand og filippinerne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *