Guides Oplevelser

Rejseguide – 3 tips til rejsen

Sommerferien er her endelig og selvom mange nyder den herhjemme, så er der også mange der rejser ud i verden. I forbindelse med en rejse så er der mange, som kender følelsen af at have glemt noget, når man tager afsted. Ud over en fornuftig pakkeliste, så er der også andre ting, som kan være fornuftige at huske på, inden man begiver sig afsted på eventyr.

VPN

Når man rejser ud for Danmarks grænser, så kan man pludselig op leve, at der findes digitale services, som ikke virker som de plejer. Her menes eksempelvis streamingtjenester, der ikke tillader brugeren at få adgang til bestemte film eller serier i andre lande.

Heldigvis findes der et værktøj til at komme udenom dette problem. Det hedder VPN og står for Virtuelt Private Network. VPN virker ved at kryptere din online trafik og skjuler dermed oplysningen om, hvor du befinder dig i verden. Brugen af en VPN klient betyder, at du kan tilgå internettet trygt og sikkert, samt tilgå dine favorit streamingtjenester, lige meget hvor du befinder dig i verden.

På vpnguiden.dk kan du læse mere om VPN, samt se hvilken klient der passer bedst til dine behov.

Grej til turen

Ud over at have styr på en VPN klient til computeren, så er der også andet grej, som kan gøre turen mere bekvemt. For eksempel er det ALTID en god ide at have en pandelampe med, når man rejser. Det er eksempelvis ikke altid man kan finde lyskontakten, når man ankommer til et nyt sted. Her er det rart at have lys ved hånden.

Det er også en god ide at pakke en powerbank, til opladning af de forskellige elektroniske ting som mobil, tablets osv. Der er ikke noget værre end at løbe tør for strøm, især hvis man står i en kritisk situation, og her er en powerbank guld værd!

Sidst men ikke mindst, så er det ALTID en god ide at tjekke sine vacciner i forhold til rejsens destination. Der er ingen grund til at tage nogle chancer, og en hurtig tid hos lægen er typisk alt der kræves.

Pak fornuftigt

Hvis man rejser som backpacker, så vil man med fordel kunne lægge alle de ting, man har planlagt at tage med på turen, ud på gulvet. Det giver et godt overblik, og man kan nemt få udpeget de ting, der måske ikke er nødvendige. Der vil nemlig meget ofte kunne skæres ned på oppakningen, og det bliver man glad for hvis man selv skal slæbe det.

Selvom man ikke skal afsted på backpacker-tur, så kan man stadig gøre brug af ovenstående tip. Faktisk er det mere normalt at medbringe for meget i en stor kuffert, da den netop har pladsen til det. Lige meget hvad, så er det en god ide at huske på ordsproget ”less is more”, når det kommer til at pakke til en rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *