Guides

Disse steder skal du besøge i Danmark

Det er ikke nødvendigt at rejse ud fra landets grænser, for at finde helt unik natur. Hvis man lige stopper op og ser sig omkring, så vil man opdage, at Danmark er et super smukt land på mange måder. Vi har mange smukke ekstravagante bygninger, vi har havet omkring os og når solen skinner, så er Danmark langt bedre end en tur til Spanien. I denne artikel finder du vores byd på de smukkeste områder i Danmark.

Skallerup Klit

Skallerup Klit er en lille by, som ligger ud til Vesterhavet. Her finder du smukke kystlinjer og frodige skove. Der ligger et yderst udmærket resort lige ud til havet, som er en oplagt overnatningsmulighed, hvis du ønsker at tilbringe mere end en enkelt dag i denne smukke by. I Skallerup er der aktiviteter for hele familien. I kan for eksempel tage i svømmehal og nyde et ”koldt gys” og et lækkert spa der er placeret udendørs. Hvis I ikke ønsker at tage i svømmehallen, så kan I tage lave en bowlingturnering eller tage et spil badminton eller squash. Alt i alt er Skallerup klit klart et besøg værd på din rejse rundt i Danmark.

 

Egedal

Nord-Midtsjælland er en stærk undervurderet del af Danmark. I kan for eksempel lægge vejen forbi Egedal-området. I Egedal er der masser af fine skove, hvor I kan gå lange ture. Hvis I ikke ønsker at lave aktiviteter udendørs, så kan I tage en tur i svømmehal eller tage en tur i Egedal Centeret eller tage til Frederikssund, hvor Sillebroen er værd at besøge. Når I bliver sultne, så kan I tage forbi Toldboden, hvor man kan få alt fra en lækker bøf til frisk fisk. Her kan I nyde lækker mad med udsigt ud over vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *