Økonomi

Afsløring: Sådan tjener du penge, mens du er ude at rejse

Hvis du kunne rejse hele tiden, ville du så gøre det?

For de fleste er den eneste forhindring for rejse deres økonomi. Hvordan får de budgettet til at hænge sammen, når de slapper af den halve dag på en strand i Thailand?

Det kigger vi på i artiklen her – og vi kommer med 3 konkrete tips til, hvordan du kan tjene penge, mens du er ude at rejse.

Guiden er skrevet i samarbejde med finansieringsportalen XCSE.dk – hvis alt andet glipper, har du mulighed for at finansiere dine kommende rejser her.

Lej ud med AirBnB

Hvis du bor i lejlighed i en af Danmarks større byer, har du gode muligheder for at leje din lejlighed ud med AirBnB, mens du er ude at rejse.

At udleje din lejlighed giver bedst mening, hvis du er ude at rejse i mere end en uge eller to. Det kræver lidt arbejde med at oprette en profil og gøre din lejlighed ren og klar til udlejning. Til gengæld kan din husleje eller dine boliglån betale sig selv, mens du er ude at rejse.

Især i København og Aarhus er der mange både turister og studerende, der gerne betaler 500 kroner per dag for at få lov til at låne din lejlighed. Det bliver sværere, hvis du bor udenfor de store byer.

Bliv online tekstforfatter

Kan du stave og sætte kommaer til et 7-tal efter den nye karakterskala? Så kan du overveje en bikarriere som online tekstforfatter, mens du er ude at rejse.

Som tekstforfatter har du et fleksibelt job. Du skal kun bruge din bærbare computer og kan således arbejde og tjene penge eksempelvis mens du er ude at rejse i tog eller fly – eller sidder ved stranden og slapper af.

Du kan finde arbejde i Facebook-grupper som Iværksætter Netværk, fora som Amino og ved at spørge rundt omkring i dit erhvervsnetværk. I forbindelse med virksomheders arbejde med søgemaskineoptimering er der et næsten umætteligt behov for unikke tekster, der er til at læse. Det kan du tjene penge til din ferie på.

Du finder flere tips af denne slags på Langsomtrig.dk.

Sælg dine bedste billeder

Har du et godt kamera med på rejsen – og tager du billeder af byer, landskaber og mennesker, der har det godt?

Så kan du sælge dine billeder på stockphoto-databaser som Shutterstock, iStockphoto, Depositphotos og mange flere.

Det er kun dine bedste billeder, der bliver godkendt. Men når de først er uploadet, er du også klar til at tjene penge. Dine billeder bliver solgt igen og igen uden at du skal gøre noget for det.

Hvis du er ude at rejse i lang tid og tager mange gode billeder, kan det blive en seriøs indtjeningskilde og danne kilden for mange rejser i fremtiden.

Du skal dygtiggøre dig inden for billedredigering i Photoshop, før du kan gøre dig forhåbninger om at tjene penge på Stockphotos.

Du kan tage billeder med din iPhone. Men du har større chance for at få godkendt dine billeder, hvis du har et ordentligt spejlreflekskamera.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *