Guides

4 destinationer til den perfekte jagtrejse

At gå på jagt er noget helt særligt – på mange måder falder man i et med naturen og landskabet. Det giver en helt særlig ro. Samtidig giver det en enorm spænding – for kan man nedlægge det bytte, man gerne vil? Det er helt forrygende at gå på jagt, og det er endnu mere forrygende at gå på jagt under fremmede himmelstrøg, så hvorfor ikke kombinere jagten med rejsen?

At tage på en jagtrejse er selvfølgelig kun for dem, som er interesserede i jagt, og som har jagttegn, men for dem er det til gengæld også en helt fantastisk mulighed. Herunder får du fire tips til, hvor du kan tage hen på jagtrejse – så find dit jagtudstyr frem fra gemmerne og forbered dig på at blive fristet.

Grønland – et betagende landskab

Grønland er en rigtig god destination, hvis du vil på en jagtrejse ud over det sædvanlige. På Grønland finder du en af verdens sidste vildmarker, hvor du kan gå på jagt efter nogle af de fantastiske dyr, der findes i det storslåede land mod nord. På Grønland er luften frisk og naturen vild, så du kan få en betagende naturoplevelse. Derudover er Grønland et af de nemmeste lande at få jagtudstyr og rifler med ind i – og jagtudstyr er selvfølgelig nødvendigt på en jagtrejse. Klik her, hvis du mangler det sidste.

New Zealand – en jægers paradis

Selvom New Zealand ligger på den anden side af jorden, er det en af de destinationer, der er mest populære blandt jægere. Der er nok at gå på jagt efter i New Zealand, for de gunstige vejrforhold og den tætpakkede natur giver dyrene de bedste vilkår for overlevelse. I New Zealand kan du både gå på jagt i bjergene eller i det fladere landskab – naturen er fantastisk, uanset hvor du befinder dig.

Irland – velegnet for begyndere

Hvis du ikke er den erfarne jæger, er Irland en rigtig god destination til jagtrejsen for dig. Irland ligger ikke lagt væk, og rejsen er derfor kort. Derudover er det talende sprog engelsk, og du kan derved nemt gøre dig forståelig. Der er mange dyr at jage i Irland, men især det berygtede ”sorte spøgelse”, sikahjorten. Naturen i Irland er også helt fantastisk, så du kan i sandhed få dig en rigtig flot og mindeværdig jagtoplevelse, hvis du tager på jagtrejse i Irland.

Sydafrika – få et trofæ med hjem

Sydafrika er en af de mest populære destinationer for jægere – og det er da heller ikke uden grund. Sydafrika er et enormt land med mange naturskønne områder. Landet er spækket med flotte dyr, der alle vil udgøre fantastiske trofæer på jagthylden – så hvis du vil skyde et specielt dyr, du stolt kan vise frem, skal du tage til Sydafrika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *